Záhada na Třebíčsku. Senior odjel z restaurace a zmizel. Policie po něm marně pátrá už měsíc

Pohřešovaný Bohuslav Husák

Záhadné zmizení seniora

Je to už měsíc, co záhadně zmizel osmasedmdesátiletý senior ze Starče na Třebíčsku. Před restaurací v centru obce nasedl na elektrickou tříkolku, domů už ale nedojel. Rozjelo se velké pátrání, do něhož se zapojil i dron a vrtulník. Ani po měsíci ale nikdo netuší, kde může pohřešovaný muž být.

Senior se v neděli 27. srpna zajel občerstvit do restaurace ve Starči, kde to dobře znal. Tady ho také přátelé viděli naposledy. Zmizel i se svou červenou elektrickou tříkolkou.

ČTĚTE TAKÉ: Tragédie v Praze. Muž spadl do Vltavy, potápěč ho našel u Čechova mostu mrtvého

„Do pátrání se v uplynulém měsíci zapojily desítky policistů, hasičů i dobrovolníků. Nasadili jsme také policejní vrtulník, dron, policejní potápěče i speciálně vycvičení psy,“ sdělila policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Na policejní výzvu se ozvala řada svědků. Bohuslava Husáka měli i s jeho červenou tříkolkou naposledy spatřit poblíž vodní nádrže Markovka na okraji Třebíče. Policisté proto na hladinu spustili čluny a dno v hloubce prozkoumával i speciální sonar. Bezvýsledně.

Senior si do restaurace blízko svého bydliště oblékl své oblíbené věci: červené tričko, džíny a hnědou mikinu. Těžko se pohyboval, a proto jezdil na tříkolce. Stále však zůstává záhadou, kam se z hospody vůbec vydal.

Tagy:
Krimi zprávy policie zmizení senior pátrání krimi tříkolka Třebíčsko pohřešování Policie České republiky Vysočina Bohuslav Husák nádrž Markovka