Šeredová měla znovu pozitivní test na covid. Zůstává v izolaci bez dětí a partnera

Alena Šeredová má COVID-19.

Bývalá modelka Alena Šeredová odpovídala na dotazy fanoušků na Instagramu. Zajímali se především o to, jak snáší nákazu koronavirem a s ní spojenou izolaci. Padla ale otázka i na to, kde bude modelka slavit Vánoce nebo na průběh jejího posledního těhotenství.

Alena Šeredová je už 14 dní v izolaci, a jelikož jí vyšel znovu pozitivní test na COVID-19, ještě si aspoň týden až deset dní poleží na samotce. „Hodně čtu a přeskládávám skříň a dělám to zas a znovu, takže teď to mám všechno super srovnaný,“ popsala nudnou rutinu v izolaci.

Z celé rodiny vyšel pozitivní výsledek na koronavirus pouze Aleně. „Kluci a Vivinka jsou vedle za zdí s Alessandrem,“ řekla bývalá modelka. Dokonce vtipkovala na téma ztráty čichu. Zbývající místnosti totiž osídlili hlavně chlapi, a tak je podle ní lepší necítit.

Modelka má to štěstí, že své děti a partnera může vidět aspoň přes okno a pro komunikaci používají mobilní telefony. Naštěstí už svoji téměř půlroční dcerku Vivienne Charlotte nekojí. Fanouškům se totiž svěřila i s tím, že se jí celkem brzy přestalo tvořit mateřské mléko.

Kromě koronaviru se lidé Aleny ptali zpětně i na těhotenství. Svěřila se, že od začátku gravidity až po porod nemohla jíst ryby, byť je má normálně moc ráda, neměla na ně prostě chuť. Teď už se ale těší na sklenku vína a mořské plody.

S blížícími se svátky modelka doufá, že do Vánoc už bude zdravá a bude je moci strávit v širším kruhu rodinném. „Doufáme, že se budeme moct vidět s našimi a se sestrou. Takže buď Praha, nebo Turín,“ prozradila.

Tagy: