Mladý Čech v Maďarsku měl po sexu zabít ženu. Podřízl jí krk a hodil do křoví, řekla policie

Čech v Maďarsku zavraždil ženu.

Nové detaily k případu vraždy, které se měl dopustit Čech v Maďarsku

Šestadvacetiletý Čech měl v maďarské obci Miskolc zavraždit osmačtyřicetiletou ženu, podle policie jí podřízl krk a tělo pak hodil do křoví. Dvojice se údajně seznámila na nádraží krátce před incidentem. U výslechu se Čech k vraždě přiznal.

Muž se na nádraží seznámil s osmačtyřicetiletou ženou v pátek večer. Dvojice se spolu vodila ruku v ruce po trati, než se vydala na nádražní toalety. Poté se Čech s Maďarkou přesunuli směrem k blízkému křoví v továrním areálu, kde měli sex. Krátce po aktu ale mladík zaútočil. „Ženě, která nemá stálou adresu, podřízl krk a nechal ji v travnatém prostoru vedle trati,“ popsal zástupce vedoucího vyšetřovatelů István Miskolči na tiskové konferenci, z které citovala maďarská televize Tények.

ČTĚTE TAKÉ: Omráčil manželku paralyzérem, poté ji nechal uhořet v autě u Cvikova. Soud jeho lžím neuvěřil

Tělo zavražděné ženy se našlo další den. Kamera na nádraží ale policistům ukázala, kdo by mohl mít její život na svědomí. Čecha se podařilo dopadnout dvě hodiny po vydání zatykače na benzínové pumpě asi 60 kilometrů od místa činu.

„Vyslechl ho přidělený obhájce. Muž u sebe nic neměl, žádné cennosti, jen pár osobních věcí a nůž,“ popsal na tiskové konferenci policejní vedoucí Lajos Korpás. „Kromě řezu na krku měla žena i další řezné poranění žil,“ doplnil jeho zástupce Miskolči.

Podle policie jde o Čecha, který se už roky bezcílně toulá po Evropě. K činu se při výslechu přiznal, o motivu ale mluvit nechtěl. „Policii žádné vysvětlení nedal. Doufáme ale, že brzy nastane posun ve vyšetřování,“ dodal Miskolči. Čech je nyní ve vazbě. Maďarská policie se snaží zjistit, jestli se nemohl dopustit i dalších trestných činů.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Kdo nechal zabít nejmocnějšího českého mafiána? Policie prý vraha zná, důkazy ale chybí

Tagy: