Teď bude mluvit Gabriela. Soukalová nazpívala píseň k vlastnímu dokumentu s hvězdným hostem

Sportovkyně Gabriela Soukalová a pěvec Štefan Margita nazpívali duet pro dokument o biatlonistce.

Soukalová a Margita spolu nazpívali píseň k filmu

Titulní píseň k dokumentárnímu filmu o biatlonistce Gabriele Soukalové je na světě. Má trefný název Teď budu mluvit já. Oblíbená sportovkyně toto heslo vzala doslova a píseň si i sama nazpívala. Přizvala si k tomu slavného parťáka – operního pěvce Štefana Margitu.

Nápad na duet sportovkyně a pěvce v rámci titulní skladby k dokumentu se zrodil v hlavě režiséra snímku Petra Větrovského. Něco takového bylo překvapením nejen pro lidi okolo natáčení.

ČTĚTE TAKÉ: Spor Hanychové a Soukupa: Modelka má dlužit přes čtvrt milionu korun, stojí v rejstříku

Margitu mile překvapila profesionalita, s jakou se Soukalová své role zpěvačky zhostila. „Na to, že je neškolený hlas, zpívá opravdu fenomenálně. Kdybych tenkrát neseděl v autě, když jsem ji slyšel, padnu na kolena,“ vyjádřil své nadšení.

Biatlonistka měla podle svých slov zpěv vždy ráda. „V dětství jsem chodila na sólový zpěv, ale od té doby jsem se tomu roky nevěnovala. Hodně mě to baví, takže si trochu vyčítám, že jsem to tehdy opustila,“ přiznala úspěšná sportovkyně.

O tom, čeho všeho se Soukalová musela vzdát, je ostatně celý film. A titulní píseň je jeho duší i srdcem, stejně jako videoklip.

Podívejte se na videoklip k písni Teď budu mluvit já:

„V posledních letech si dopřávám věci, které mě opravdu baví. Trvalo to ale nějakou dobu, než jsem k něčemu takovému získala odvahu,“ přiznala biatlonistka.

Margita přiblížil vznik celé písně. „Dal jsem si jasnou podmínku, že v písni i videoklipu nesmím moc dominovat, jelikož to přece celé je o Gabriele,“ vysvětlil. Nahrávání skladby si podle svých slov opravdu užíval. „Bylo to výborné. Přijela připravená do studia jako profesionál a zvládla vše během hodiny,“ dodal známý pěvec.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Bendig k aféře s moukou: Mám vlastní verzi příběhu. Tvrzení policie odmítá, povolá právníka

Tagy: