Vypadáš jako mravenec, vysmál se 50 Cent Madonně a vyzval ji k nové plastice hýždí

Slavný americký rapper vystupující pod uměleckým jménem 50 Cent se na sociálních sítích pustil do popové královny Madonny. Vysmál se jejím hýždím a tvrdí, že se plastická operace v případě zpěvačky vůbec nepovedla. Nechápe, proč si Madonna nenechá pozadí opravit, když nemá hluboko do kapsy.

Rapper na sociální síti Instagram sdílel snímek Madonny z jejího koncertu v londýnské O2 areně, kde zpěvačka zahájila celosvětové turné. Vedle fotky královny popu, vystupující na pódiu ve stříbrném body, přiložil obrázek animovaného mravence, aby poukázal na zpěvaččiny velké hýždě.

ČTĚTE TAKÉ: Paris Hiltonová ukázala syna. Vypadá jako E. T., smějí se lidé. Dědička se tvrdě ohradila

Ke zveřejněné koláži přiložil komentář. „Kdo to sakra udělal? Je bohatá, proč si to nemohla nechat opravit? Chci jméno toho zas*aného doktora. Myslím to vážně,“ napsal na svém oficiálním profilu 50 Cent, který v sobotu vystoupil v pražské O2 areně. Nešetřil ani vulgárními výrazy.

Na zesměšňující příspěvek rappera zanedlouho reagoval magazín TMZ. Hudebníka, který má na kontě hity, jako jsou Candy Shop či In Da Club, k omluvě nedonutil, ten se do Madonny obul ještě víc.

„Dobře, takže teď TMZ bude dělat, jakože nevidí, že vypadá, jako by se právě posrala na pódiu,“ uveřejnil v neděli v reakci na článek zahraničního portálu. „Škrábu se na hlavě, když vidím špatnou BBL (plastická operace hýždí brazilskou metodou, pozn. red.). Kde jsou sakra kamarádi toho člověka, když je potřebuje?“ pokračoval rapper. „Je bohatá, může to opravit. Oprav to,“ vyzval Madonnu.

Ikona hudebního průmyslu nikdy nepotvrdila, ale ani nevyvrátila, že někdy podstoupila plastickou operaci hýždí, připomíná server BuzzFeed.

Vlna kritiky

Svůj původní post s mravencem a Madonnou rapper nakonec smazal. Ostřejší příspěvek nechal tak, jak ho napsal. Vzápětí se na rappera snesla na sociálních sítích vlna kritiky. „Proč šikanuješ ženu, které je téměř sedmdesát let?“ zeptala se jedna z komentujících.

Jiní si myslí, že se výsměšnými komentáři na adresu popové královny snaží získat pozornost. „Miluju, jak lidé stále využívají jméno Madonny, aby se jim dostalo pozornosti,“ uvedl další uživatel Instagramu.

Populární zpěvačka se k rapperovým komentářům prozatím nevyjádřila.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Smutná zpráva pro Hollywood. Zemřel Matthew Perry známý především ze seriálu Přátelé

Tagy: