Andrea Sestini Hlaváčková je dvojnásobnou maminkou: Holčička dostala rozkošné jméno

Někdejší tenistka a stříbrná medailistka z olympiády v Londýně před 12 lety Andrea Sestini Hlaváčková se na sociální síti pochlubila radostnou novinkou. Stala se dvojnásobnou maminkou. Na svět společně s manželem přivítali druhou dceru. Dívenku pyšní rodiče pojmenovali Bea.

Bývalá tenisová hvězda oznámila prostřednictvím příspěvku na sociální síti Instagram, že se stala dvojnásobnou maminkou. „Je to tu. Nová láska do rodiny. Kdo tipoval holku, tak se trefil,“ napsala a přiložila video novorozené holčičky.

ČTĚTE TAKÉ: Emotivní zpověď Kristýny Schickové. Třikrát jsem potratila, beru to jako osud, řekla

S manželem Fabriziem Sestinim, který pochází z Itálie, vybrali pro jejich druhou dceru rozkošné jméno Bea.

„Růžová pofrčí u nás doma dál,“ komentovala tenistka příchod holčičky a doplnila, že Bea bude oblečení samozřejmě dědit po starší sestřičce Issabelce, která se narodila v roce 2019.

Pod příspěvkem se ihned strhla lavina komentářů s blahopřáními. „Gratuluji Andreo. Krásná Bea, vítej,“ napsala například další bývalá profesionální tenistka a rivalka z kurtů Jelena Vesninová.

„Strašně moc gratuluji,“ okomentovala bývalá moderátorka Hlavních zpráv na Primě Gabriela Lašková, která před nedávnem také oznámila těhotenství. Radost vyjádřily také bývalé tenistky Lucie Šafářová či Barbora Strýcová, které přidaly emotikon se srdíčkem. K přáním se přidala také někdejší atletka Denisa Helceletová, dříve Rosolová. „Moc gratuluji a přeji hlavně hodně zdravíčka všem,“ vzkázala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Porod byl úžasný, rozplývají se Vojtkovi. Kontrakce mi byly příjemné, svěřila se herečka

Tagy: