Emotivní zpověď Kristýny Schickové: Třikrát jsem potratila, beru to jako osud

Dvojnásobná maminka a modelka Kristýna Schicková se v rozhovoru pro eXtra.cz rozpovídala o zdravotních komplikacích, kvůli kterým třikrát potratila. Vnímala to však jako osud a nedávala to za vinu sobě ani manželovi. Vždy toužila po holčičce, té se ale nedočkala. Proto si dala za úkol, že ze svých chlapců vychová gentlemany.

Projít si potratem je velmi náročné pro každou ženu. Takovou zkušenost má i modelka Kristýna Schicková. Ta si musela potratem projít dokonce třikrát.

ČTĚTE TAKÉ: Hádka s manželem před malou dcerou. Vše není tak idylické, odhalila Kohoutová na Instagramu

S nástrahami života se ale dokázala vyrovnat a dnes je hrdou maminkou dvou krásných chlapečků. „Bylo to těžké, ale brala jsem to jako osud, že tak to má být, že je to někde nahoře napsané. Když se to stalo poprvé, tak to bylo před Elíkem, kdy to byl spontánní potrat, nedalo se to nikterak ovlivnit,“ vyprávěla sestra fotbalisty Patrika Schicka pro web eXtra.cz.

Když se pak narodil prvorozený syn Eliot, s manželem a designérem Lukášem Třešňákem se po nějakém čase rozhodli, že nechtějí zůstávat jen u jednoho dítěte. Než se však narodil Liam, musela si Schicková vytrpět další dva potraty. „Když jsme po Elíkovi toužili po sourozenci, tak to bylo bolestnější, že se nám to nedaří, že to nejde, že tam jsou nějaké problémy a že to nevyšlo, takže to jsem samozřejmě brala hůř,“ přiznala krásná brunetka.

I přes velkou bolest, kterou pociťovala, se ale snažila nedávat to za vinu sobě ani manželovi. „Nikdy jsem si to nevyčítala, nikdy jsem to nevyčítala manželovi, prostě to bylo, jak to bylo, a nakonec se to povedlo a máme dva zdravé krásné kluky,“ svěřila.

S otěhotněním ale nikdy neměla problém. „Já jsem podle mě extrémně plodná. Když kolem mě manžel projde, tak jsem byla vždy těhotná natotata,“ řekla úsměvně. Podle Schickové se jednalo o jiné zdravotní problémy, které těhotenství ukončily.

Toužila po holčičce

Půvabná Kristýna Schicková přiznala, že toužila po holčičce. Protože se jí ale narodili dva kluci, rozhodla se, že z nich vychová gentlemany.  „Já jsem každé těhotenství toužila mít holčičku, a jelikož už jsem byla pětkrát těhotná a pětkrát to byli kluci, tak vím, že mi ta holčička asi není souzená, takže už asi zůstanu u těch kluků a budu mít na bedrech tu zodpovědnost vychovat z nich skvělé gentlemany, aby nezlobili holky tak, jako nás občas chlapi zlobí,“ vysvětlila.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Perkausová pózovala s miminkem při focení. Prozradila, kdy se vrátí na obrazovky

Tagy: