Soukalová zase bavila. Neuposlechla radu mámy, vánoční stromeček získala neotřelým způsobem

Bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová má pro strach uděláno. Zatímco venku mrzne, na silnicích se tvoří ledovka a mnozí lidé raději zůstávají v bezpečí svého domova, několikanásobná olympijská medailistka vyrazila pro vánoční stromeček. Jelikož však nemohla najít klíče od auta, jela pro něj na kole. O svém počinu pak informovala na sociálních sítích.

Soukalová si cestu na kole razila s úsměvem. „Máma mi říkala: ‚Nejezdi na náledí na kole.‘ Ale když hledáte půl dne neúspěšně klíčky od auta, tak si holt nějak poradit musíte, že jo. Každopádně jsem na Vánoce ready, a ještě jsem pobavila spoustu lidí cestou. Krásný advent Vám všem,“ napsala moderátorka pořadu Showtime na svém Instagramu.

Ke svému počinu přistoupila celkem zodpovědně. Aby se udržela na zasněžené vozovce a nemusela stromek držet v jedné ruce, vyrobila si pojízdný vozík s dlouhou tyčí, který připevnila za kolo. Tam posléze umístila i nově pořízený stromeček. „Přemýšlím, jestli si příští rok neotevřu přepravní společnost,“ vtipkovala Soukalová na sociálních sítích.

Na svém Instagramu pak sdílela i fotografie z cesty. V komentářích pod příspěvek přiznala, že jí vyjížďka dala zabrat. Stromeček proto plánuje nechat nastrojený tak dlouho, jak to jen bude možné. „Vydřený stromeček. Trvám na tom, že ho letos neodstrojíme minimálně do konce ledna, když dalo tolik práce ho přivézt,“ uvedla.

Právě na kole přitom zažila Soukalová poměrně nepříjemný zážitek koncem září v italském Livignu. Vyrazila do hor, kde ji ale potkaly komplikace a v terénu musela strávit noc. K přežití někdejší špičkové sportovkyni prý pomohla i dobrá fyzička. To, jak se se vším v přírodě vypořádala, nepochopili dokonce ani místní záchranáři, kteří nakonec moderátorku našli. „Když se mě ptali, kudy jsem byla schopna vylézt nahoru, tak jsem jim ukazovala tu cestu a oni mi řekli, že jsem ‚Wonder Woman‘, že by nevěřili, že to někdo může vylézt,“ vylíčila v pořadu Showtime.

Tagy: