Anička Slováčková bojuje o život. Vrátila se mi rakovina, cítím vztek a strach, napsala

Slováčková potvrdila, že se jí vrátila rakovina

Aničce Julii Slováčkové je teprve 28 let, ale již podruhé se jí život otočil naruby, když jí byla znovu diagnostikována rakovina. Tentokrát ale v těžším stádiu, než tomu bylo poprvé.

Dcera Dagmar Patrasové a Felixe Slováčka se zákeřnou nemocí bojovala již v roce 2019. Od té doby o svém boji s nemocí statečně mluvila a sloužila jako vzor pro řadu lidí, kteří se ocitli v podobné situaci.

ČTETE TAKÉ: Leitgeb: V Senátu jsem se cítila nepatřičně. Po sbírce na Martínka jsem musela vypnout

Smutnou informaci se rozhodla zveřejnit až po svém koncertě v Lucerna Music Baru, který proběhl ve středu. „Nechtěla jsem to řešit do dne, který pro mě byl tak důležitý a který jsem tak dlouho usilovně připravovala,“ napsala v příspěvku na Instagramu.

„Vybojovala jsem si to poprvé – věřím, že to zvládnu i podruhé,“ sdělila, ale přiznala, že se v ní tloukl strach se vztekem. „Mám pocit, že jsem všechny zklamala, a nechci, aby to vypadalo jako pravidlo, že se rakovina může vrátit,“ dodala smutně.

Pro magazín Sedmička uvedla, jak poznala, že je nemoc zpět. „Zjistila jsem to tak, že jsem dlouhodobě kašlala a potřebovala zjistit proč. Už mě to začalo štvát, tak jsem různě obíhala doktory, až CT vyšetření ukázalo, že na těch plicích něco je. Pak mi udělali bronchoskopii a na základě výsledků se přišlo na to, že je to nádor.“ Ten se zpěvačce tentokrát usídlil na plicích.

„Teď mě čeká léčba, o které toho zatím moc nevím. Budou to nějaké chemoterapie a k tomu další věci, přesné informace se dozvím časem,“ přiznala s tím, že detaily svého zdravotního stavu si chce nechat pro sebe.

„Pokud to budu řešit veřejně, pak už výhradně na svém Instagramu,“ uvedla.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Slováčková před týdnem oznámila, že si dá hudební pauzu

Tagy:
nemoc rakovina Anna Slováčková koncert showtime Sedmička