Hvězda seriálu Eliška a Damián promluvila o slavném dědečkovi. Luděk Munzar ji krmil párky

Herečka Anna Dvořáková v pořadu 7 pádů Honzy Dědka zavzpomínala na svého dědečka Luďka Munzara, se kterým prožila podstatnou část dětství a dodnes je pro ni velkým vzorem. Díky němu prý jako malá ve velkém konzumovala uzeniny.

Jednadvacetiletá Anna Dvořáková v oblíbené talkshow moderátorovi Honzovi Dědkovi povyprávěla o svém dětství. Hodně času trávila u svých prarodičů – Luďka Munzara a Jany Hlaváčové. „Mamka s taťkou totiž byli často v divadle nebo točili. Děda mě naučil být na párky a šunky, za to ho máma nesnášela. Nejedla jsem pak nic moc jiného než uzeniny,“ prozradila mladá herečka, která se představila v seriálu Eliška a Damián.

ČTĚTE TAKÉ: Černochová si vyřizuje účty se Sagvanem Tofim. Jsi blb a chudák, vzkázala ostře

Luděk Munzar, který zemřel v lednu 2019, zůstal pro Dvořákovou významnou osobností jejího života. „S dědou byla sranda a dodnes je to jeden z mých největších vlivů – morální i lidský. Byl to velký člověk a měl na mě velký vliv,“ nastínila v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Dny trávené u prarodičů si herečka a mimo jiné i hvězda sociální sítě TikTok, kde má přes milion sledujících, prý užívala na plno. „S babičkou a dědou to bylo super, strašná sranda. Děda si vymýšlel blbosti, chodili jsme na procházky a dělali blázniviny,“ řekla herečka. S babičkou Janou Hlaváčovou zase dělala bramboráky.

Táta je čert

Od okolí Dvořáková často slýchává, že je podobná slavnému tatínkovi, který je známý třeba i rolí čerta Uriáše v pohádkové komedii Anděl Páně.

Kvůli tomu vnučka Munzara žila dlouhé roky ve lži. Myslela si totiž, že její tatínek je skutečný čert „Udělala jsem ze sebe ve školce úplného magora. Říkala jsem, že je to fakt čert, že má rohy schované pod vlasy. Fakt jsem si to myslela a on toho využíval při výchově. Když jsem zlobila nebo jsem dělala problémy, táta vyhrožoval, že luskne jako Uriáš a vezme mě do pekla. Bohužel mi došlo až moc pozdě, že čert není. Asi až v šesté třídě. Všichni si ze mě dělali srandu,“ posteskla si s humorem moderátorovi Honzovi Dědkovi.

Celý rozhovor sledujte v úterý 18. září ve 21:35 na Primě. Kromě Anny Dvořákové si Honza Dědek pozval také herce Pavla Nečase, muzikanty Adama Plachetku a Ondřeje Havelku a kadeřníka Tomáše Arsova.

K TÉMATU: Anna Dvořáková je velmi oblíbená na sociálních sítích. Na TikToku ji sleduje přes milion uživatelů

Tagy: