Herec Bareš se chystá na svůj odchod. Proč koupil hrob po legendárním Kemrovi?

Herec Bareš se chystá na svůj odchod

Herec Igor Bareš v pořadu 7 pádů Honzy Dědka prozradil, že si pořídil hrob po Josefu Kemrovi. Odprodala mu ho kolegyně z Národního divadla. Hosty pořadu také byli zpěvačka Petra Janů, herečka Bára Jánová a violoncellista Stjepan Hauser.

Igor Bareš se v pořadu svěřil, jak se připravuje na svůj odchod. Pořídil si už hrob, a to dokonce po slavném hereckém kolegovi Josefu Kemrovi. „Je to zcela běžný hrob na hřbitově U Matěje. Koupili jsme ten hrob proto, že v Praze se hřbitovy velmi obtížně rozšiřují. Získat hrobové místo je drahá záležitost a je to organizačně náročné,“ vysvětlil herec.

„Když už se dostanete k nějakému hrobu, který si od někoho koupíte, a chcete tam své příbuzné uložit, musíte ty ostatky na vlastní náklady exhumovat. Není to radostná životní chvilka,“ doplnil Bareš.

Prodala mu ho kolegyně

Když se o tom bavil s kolegy tenkrát ještě v Národním divadle, rozhovor zaslechla Marika Procházková. „Říkala: Tak já vám prodám hrob po Kemrovi. Divil jsem se, jak k němu přišla, a ona říkala: ,Vždyť my jsme spolu žili. A Kemr si celý život platil hrob U Matěje, a když umřel, dala jsem urnu k sobě do hrobu, který je taky U Matěje, a tamten Kemrův je volný.‘ Říkal jsem si, že je to splněný sen mít hrob po Kemrovi. Tak za několik tisíc nám přenechala hrob po Kemrovi a teď je náš,“ překvapil Bareš.

V oblíbeném pořadu také zpěvačka Petra Janů přiznala, jaké problémy jí způsobila změna jména. Herečka Bára Jánová promluvila o svých tetováních. Hostem pořadu byl také světoznámý violoncellista Stjepan Hauser, člen dua 2CELLOS, který měl v době natáčení pořadu pouhý den před koncertem v O2 areně. Ten měl velký úspěch.

Premiérový díl talkshow 7 pádů Honzy Dědka sledujte v úterý od 21:35 na Primě.

Tagy:
hrob herec 7 pádů Honzy Dědka Igor Bareš Bára Jánová Petra Janů Sledujte v TV Josef Kemr Stjepan Hauser