Bárta nahrál nové album, inspiroval ho i Kevin Costner. Vytvořil jsem vlastní svět, popsal

Vašek Noid Bárta v show Máme rádi Česko.

Exkluzivní rozhovor s Václavem Noidem Bártou. Martině Jandové prozradil detaily nahrávání nového alba

Při nahrávání nového alba s názvem Hollywood čerpal zpěvák Václav Noid Bárta inspiraci u filmu. Klip k jedné z písní natáčel na Madeiře i se svou ženou Eliškou, která k ní napsala text. V exkluzivním rozhovoru pro reportérku Martinu Jandovou Bárta popsal, kdo a kdy album pokřtí.

Zpěvák Václav Noid Bárta vydal své nové album s názvem Hollywood. „Celý život jsem inklinoval k filmům a od malička mám rád fantazii, že si člověk vytvoří svůj vlastní svět,“ vysvětli Bárta v rozhovoru pro Showtime na CNN Prima NEWS.

V albu je prý spousta písniček, které nějakým způsobem připomínají film. „Například písnička Okem vážky je taková paralela k filmu s Kevinem Costnerem z devadesátých let, který se jmenuje Na křídlech vážky,“ sdělil Bárta s tím, že jde o snímek, který mu zanechal v paměti výraznou stopu. „Je to o tom, jak Kevin Costner zemřel a převtělil se do vážky,“ popsal zpěvák.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Pizingerová vyrazila k moři s tchyní. Ukázala fotky a prozradila, co se synovi nejvíc líbilo

Text k písni mu prý napsala manželka Eliška. „Moc se jí to povedlo. Já jsem tomu dal muziku a dokonce jsme spolu na Madeiře natočili videoklip,“ dodal Bárta. Ostrov k tomu podle něj přímo vybízel. „Jsou tam krásné scenérie, hory a moře. Při posledním záběru mi dokonce přiletěla vážka, takže jsem ji potom točil asi půl hodiny a mám originální vážku, která byla jak na objednání z Hollywoodu,“ líčil Bárta.

„Album bude mít křest 22. listopadu v Lucerna Music Baru a bude ho křtít Eva Burešová, takže se moc těším,“ sdělil zpěvák, který 27. října oslavil 43. narozeniny. „Utíká to,“ přiznal Bárta s tím, že kromě nemateriálního videoklipu si pořídil s manželkou i materiální dárek. „Slepice. Vždycky jsem o nich přemýšlel, slepice jsou strašně chytré,“ řekl Bárta.

Kromě zpěvu se Bárta věnuje rodině, cvičení, herectví a také kutilství. „Myslím si, že mám čas a energii na tolik věcí, protože jsem před sedmi lety přestal pít, a tím pádem mi zbývá spousta času jak na rodinu, tak ostatní věci. Za těch sedm let jsem udělal daleko víc práce než za 20 let, co jsem pracoval a pil u toho,“ přiznal Bárta.

Tagy: