Pizingerová vyrazila k moři s tchyní. Ukázala fotky a prozradila, co se synovi nejvíc líbilo

Vendula Pizingerová vyrazila na dovolenou s tchyní.

Vendula Pizingerová vyrazila po dlouhé době na dovolenou s tchyní Simonou. Ta ale byla nejdřív její dobrou kamarádkou. Vendula pak začala chodit s jejím synem, kterého si později vzala i za muže.

Turecká riviéra rodině Pizingerových ještě nabídla letní teploty a zvlášť pro Pepíčka, který před odletem oslavil tři roky, byly moře, bazény a aguapark v hotelovém rezortu úplným rájem. „Jsme se Simonou poprvé, po nějakých 15 nebo 16 letech u moře,“ uvedla pro redakci Showtime Vendula Pizingerová.

ČTĚTE TAKÉ: Překvapivé odhalení. Britney Spearsová byla těhotná s Timberlakem, ale musela na potrat

Tenkrát byly Vendula se Simonou nejlepší kamarádky. Vztah se Simoniným synem Pepou ho ale převrátil naruby. Z kamarádky se na chvíli stala nekamarádka, ale nakonec tchyně a šťastná babička. „Oni nás odhalili, protože poznali na Pepovi, že je zamilovaný. Každé období vztahu nejenom partnerského, ale i přátelského, má svá úskalí. Ale myslím, že teď je ten vztah pevnější, protože je tady malý Pepíček, a myslím si, že si to Simona užívá, že je šťastná, že ho má,“ dodala Pizingerová.

S rodiči a dětmi, kterým pobyt zařídil nadační fond Kapka naděje, stihla vyrazit i na výlet do města. I to byl ráj pro malého Pepu. Výběr hračky byl jasný. „Jede na Spidermanech a drží ho to docela dlouho, už rok. Teď tedy přesedlává na Venoma. Ten se nám ale na letišti ztratil, protože vypadl z kočárku, tak jsme museli nakoupit nové Spidermany,“ popisovala Vendula.

Tchyně Simona ovšem o pozornost nestojí. „Nemá to ráda, protože to se mnou prožívala, když zemřel můj první manžel. Celá ta mediální kampaň, myslím, zanechala stopy nejen na ní, ale i na mém prvním synovi Kubovi,“ dodala.

Tagy: