Britney Spears potratila „zázračné dítě“. S partnerem se ale o rodinu budou snažit dál

Zpěvačka Britney Spears oznámila, že potratila dítě, které čekala s partnerem Samem Asgharim. Smutnou zprávu zveřejnila v sobotu na Instagramu. O těhotenství informovala zhruba před měsícem.

„V nejhlubším zármutku oznamujeme ztrátu našeho zázračného dítěte v brzkém stadiu těhotenství. Pro každého rodiče je taková chvíle zdrcující. Možná jsme měli s oznámením těhotenství počkat, ale byli jsme tak nadšení, že jsme se mohli o tak dobrou zprávu podělit,“ stojí v prohlášení, které sdílela Britney na Instagramu.

Zároveň poděkovala za podporu fanoušků a poprosila o respektování soukromí v této těžké chvíli. „Sílu čerpáme ze své lásky jednoho k druhému. Budeme se nadále snažit o přírůstek do naší krásné rodiny,“ doplnila zpěvačka v příspěvku, pod nímž je podepsán i její partner Sam Asghari.

„Další zázrak budeme mít brzy,“ píše právě Asghari v komentářích ke smutnému postu.

Překvapivou zprávu o těhotenství zveřejnila popová ikona zhruba před měsícem. Příspěvek tehdy začala informací, že zhubla, ale váhu zase rychle nabrala zpátky, což jí bylo divné. „Udělala jsem si těhotenský test. A čekám dítě. Budu mít dítě,“ radovala se.

Spears a Asghari se loni v září zasnoubili a nijak se netajili tím, že by si miminko přáli. S bývalým manželem Kevinem Federlinem má Britney dva syny, Seana a Jaydena.

Tagy: