Bubeník Vypsané fiXy měl nehodu, sanitka ho převezla do nemocnice

Bubeník Petr Martínek, kterému jeho kolegové ze slavné kapely Vypsaná fiXa neřeknou jinak než Pítrs, zažil v pátek krušné chvíle. Na cestě z Podola do Pardubic se na něj z vedlejší silnice vyřítilo auto. Muzikant byl poté převezen do nemocnice, naštěstí však vyvázl jen s lehčím zraněním. Ještě týž večer hrál s kapelou v Děčíně.

O děsivé nehodě informovali členové kapely své fanoušky na sociálních sítích. „Děčín. Bylo to pěkné až na to, že jsme tam málem nehráli, protože chudák Pítrs měl fakt blbej den. Nějakej ‚borec‘ nešťastně vyjel z vedlejší silnice právě ve chvíli, kdy tam jel náš bubeník z Podola do Pardubic a bylo…,“ uvedla kapela.

Čau! Včera Děčín! Bylo to pěkný až na to,že jsme tam málem nehráli, protože chudák Pítrs měl fakt blbej den. Nějakej "...

Posted by vypsaná fiXa on Saturday, May 20, 2023

„Rána, kam se zakutálela moje hlava, sanitka, nemocnice, šití a auto na odpis. Ale byl celej. Naštěstí to v poslední chvíli strhnul, a tak to dopadlo poměrně dobře,“ pokračovali členové pop punkové skupiny.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tragédie pár hodin po svatbě. Novomanželku zabila opilá řidička, vdovec označil i další viníky

Bez větší újmy na zdraví vyvázl i údajný viník nehody. „Druhý týpek také přežil a byl z toho smutný a skončilo to naštěstí ještě ok. Pítrse z nemocnice pustili s tím, že máme hrát poklidně. Děčín jsme zvládli. Asi je jasné, že to nejde na sto procent. A dnes máme Kladno. Dávejte si bacha, je to hned,“ uzavřeli hudebníci.

Zprávu o nehodě potvrdili také hasiči Pardubického kraje, kteří společně se záchranáři a policisty u nehody zasahovali. „Událost byla na tísňovou linku nahlášena v pátek ve 12:15. Šlo o dopravní nehodu dvou osobních automobilů na silnici č. II/341 u obce Vápenný Podol – Nerozhovice. Hasiči provedli protipožární opatření a předali jednu zraněnou osobu do péče zdravotnické záchranné služby. Příčinu dopravní nehody vyšetřují policisté,“ uvedl pro CNN Prima NEWS mluvčí krajských hasičů Jan Sabolčik.

Tagy: