Burešová po porodu otevřeně: Oslepla jsem a stále mám deset kilo nahoře, ale jsem vděčná

Herečka Eva Burešová prozradila, co vše se po druhém porodu změnilo.

Rozhovor s Evou Burešovou po porodu

Od porodu syna Tristana uplynuly dva měsíce, a tak se herečka a hvězda seriálu ZOO Eva Burešová vydala na veřejnost mezi lidi. Pro redakci ShowTime prozradila, jak se cítí, co vše se u ní změnilo i to, zda má stále na otce svého druhorozeného syna čas.

Je to už dlouho, co se Burešová naposledy hezky nalíčila a nazula lodičky. „Mám zvláštní pocit, ale na lidi se moc těším. Vím, že přijde řada lidí, kteří chodí na mé koncerty,“ přiznala herečka před autogramiádou a setkáním s fanoušky, které se uskutečnilo v obchodním centru Fashion Arena.

Pro ShowTime shrnula své mateřství. „Zatím je Tristan malý, tudíž je dost podobný Nathánkovi – je to klidné miminko. Zatím mi ho všechny kamarádky – které kolem mě ve stejný čas jako já rodily – velmi závidí. Jejich miminka mluví trochu víc, naopak Tristan pořád spí. Ale uvidíme, jsou to dva měsíce, třeba nakonec bude hlasitější než Nathánek. Ten je však klidné dítě doteď,“ přiznala.

Dítě není jediné na prvním místě

S narozením druhého potomka podle některých ubývá i času na partnery. To však hvězda seriálu ZOO popřela. „Není to tak, že jako máma teď na prvním místě vidím pouze to dítě a vše ostatní je za mnou. To ne. Pořád na sebe máme dost času,“ zdůraznila ve vztahu ke svému příteli a otci Tristana, šéfkuchaři Přemku Forejtovi.

Přesto u ní nastaly některé změny. „Jsem slepá. Říká se, že se to může stát. S prvním porodem se mi trošku zhoršil zrak, ale nyní, po druhém porodu, jsem úplně oslepla. Vidím o hodně hůře. Také mám stále deset kilo nahoře a nejde to tak rychle dolů, jako předtím. Nezatahuje se mi bříško,“ vysvětlila.

Právě téma změny těla po porodu Burešová otevřela i na sociálních sítích, kdy sdílela fotografii své současné postavy. „Z různých důvodů sem přikládám foto mého bříška dva měsíce po porodu. Vypadá stále jako kdybych byla v šestém měsíci a mně to co? Nevadí! Hrdě vystavujeme těhotenská bříška, ale pak, když nám dají ten úžasný zázrak, co tělo vytvořilo, se za něj stydíme? Neblázni, mámo! Jsi nádherná. Úžasná. Bohyně,“ vzkázala na internetu svým sledujícím.

Ačkoliv má horší zrak a kila nahoře, nezoufá si. „Nyní jsem šťastnější a vděčnější, než jsem byla kdy předtím,“ uzavřela.

Tagy: