Fanoušci ikonického seriálu Beverly Hills 902 10 truchlí. Zemřel oblíbený herec

Ve věku 58 let zemřel americký herec David Gail, který zazářil v několika epizodách oblíbeného seriálu Beverly Hills 902 10. O jeho úmrtí informovala jeho sestra Katie Colmenaresová prostřednictvím sociálních sítích.

„V mém životě snad neexistoval jediný den, kdy bys nebyl po mém boku. Můj parťák a můj nejlepší přítel připravený čelit čemukoli a komukoli. Budu tě držet pevně ve svém srdci. Chybíš mi každou vteřinu každého dne,“ napsala hercova sestra Katie Colmenaresová na sociální síti Instagram a přiložila společný snímek. Bližší detaily úmrtí, jako příčina nebo konkrétní den, kdy k němu došlo, rodina nezveřejnila.

ČTĚTE TAKÉ: Zahrál si v představení a zažil potlesk. Umírající slovenský herec si splnil poslední přání

David Gail si v ikonickém seriálu Beverly Hills 902 10 zahrál postavu Stuarta Carsona, snoubence Brendy Walshové, již ztvárnila Shannen Dohertyová.

Kromě populárního seriálu si také zahrál například v seriálech Port Charles nebo Savannah, připomněl magazín People. Objevil se i v epizodních rolích seriálu JAG z armádního prostředí nebo Matlock.

V roce 2002 si zahrál po boku herců Bradleyho Coopera a Colleen Porchové v romantické komedii Bending All the Rules. Mezi jeho další filmové role patří například film Dokonalé protiklady z roku 2004.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Začala jsem věřit, že vše dobře dopadne, říká Slováčková. Prozradila, kde bere energii

Tagy: