Zahrál si v představení a zažil potlesk. Umírající slovenský herec si splnil poslední přání

Slovenský herec Marcel Nemec, kterému zbývá pár měsíců života, si splnil své poslední přání. Zahrál si v divadelním představení a mohl znovu zažít potlesk diváků. Pokud by mu zdravotní stav nedovolil dokončit výstupy, v hledišti byl pro případ nouze připravený náhradník.

„Zahrát si v divadle, alespoň ještě jedno představení a zažít kouzlo divadla, nebeské spojení s publikem, neopakovatelnou atmosféru, mravenčení v břiše, krásné vzrušení a zasloužené poděkování. Nechť se tak stane. Amen,“ napsal Nemec na začátku roku na Facebook. Současně přiznal, že boj, který svádí s rakovinou, prohrává. Lékaři mu diagnostikovali druhý nádor, který nelze operovat a zbývá mu už pár měsíců života.

ČTĚTE TAKÉ: Známý slovenský herec oznámil krutou diagnózu. Přemýšlí o svém pohřbu

Navzdory nepříznivé prognóze si Nemec užívá každou minutu naplno. V pátek si plnil své velké přání. Zahrál si v představení Srdce z azbestu v bratislavském divadle La Komika, dokonce ho čekají i další. „Marcel Nemec to včera dal jako pán. Vám, milí diváci, děkujeme za vaši podporu, sílu a energii, kterou jste mu jako jeho milované publikum dali. S Marcelem se vidíme opět následující týden v představeních Made in Slovensko a Navždy nebo Nikdy,“ uvedlo divadlo La Komika.

Marcel Nemec to včera dal jak pán 👌🙂👍🥰👏 Vám milí diváci ďakujeme za vašu podporu, silu a energiu, ktorú ste mu ako jeho milované publikum dali a bola to sila 👏👏👏 S Mackom sa vidíme opät budúci týždeň na predstaveniach "Made in Slovensko" - 26.1. a "Navždy alebo Nikdy" - 27.1. ❤️🙏❤️ Tešíme sa na Vás

Posted by LA KOMIKA on Saturday, January 20, 2024

Pro server Topky.sk herec prozradil, jaké to pro něj bylo, stát na divadelních prknech poté, co si před nedávnem plánoval vlastní pohřeb. „Hrálo se mi skvěle. Užíval jsem si to naplno,“ sdělil s tím, že měl vše pojištěné pro případ nouze. „Děkuji divadlu, že mi toto umožnili, protože v hledišti seděl můj náhradník, který byl připravený za mě zaskočit, kdyby se něco stalo. Ale když už mě pustíte na jeviště, už mě z něj nedostanete,“ pronesl herec. V den představení byl jen na infuzi, kterou mu nařídila lékařka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Začala jsem věřit, že vše dobře dopadne, říká Slováčková. Prozradila, kde bere energii

Tagy: