Na plátně ji miloval každý muž. Herečka Morganová je po smrti, 11 dní o ní nikdo nevěděl

Ve věku 69 zemřela herečka Cindy Morganová, která se nejvíce proslavila rolí v komediálním snímku Caddyshack z roku 1980. Zprávu o úmrtí přinesl magazín TMZ. Herečku objevila spolubydlící v jejím domě na Floridě.

Policisty zkontaktovala spolubydlící Morganové 30. prosince 2023 poté, co se vrátila z prázdninové dovolené do rezidence v Lake Worth Beach na Floridě. Zaklepala na dveře hereččiny ložnice, nikdo však neotevřel, líčil web TMZ.

ČTĚTE TAKÉ: První slova manželky zesnulého herce z Kobry 11. Vzpomínka na dcery i sbírka místo květin

Žena cítila silný zápach, proto ihned zavolala na tísňovou linku. Policisté herečku objevili v jejím pokoji již bez známek života. Morganová byla naposledy spatřená živá 19. prosince.

Sexbomba Lacey

Filmový fanoušci si Morganovou mohou pamatovat zejména díky roli Lacey Underallové v populární komedii z roku 1980 Caddyshack, kde ztvárnila svůdnou neteř majitele venkovského klubu, které se podařilo upoutat pozornost takřka všech mužů. Ve snímku zazářila po boku herců Billa Murraye, Chevyho Chase a Rodneyho Dangerfielda.

Morganová byla známá také dvěma rolemi ve filmu Tron z roku 1982, kde si zahrála počítačovou programátorku Loru a její alter ego Yori, připomněl portál Page Six. Objevila se i v řadě televizních seriálů jako třeba Síla rodu, Matlock nebo Hunter. Jejím posledním filmovým počinem byl dabing matky hlavní postavy ve snímku Face of the Trinity z roku 2022,

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Při tragické letecké havárii zemřel herec Christian Oliver, který zazářil v seriálu Kobra 11

Tagy: