Po návratu jsem si dala řízek, říká česká Miss World. Prozradila své plány i recept na krásu

Krystyna Pyszková klade důraz na vzdělání.

Rozhovor s Pyszko

Nová Miss World Krystyna Pyszková se po velkém úspěchu vrátila do rodné České republiky. Při této příležitosti poskytla rozhovor pro CNN Prima NEWS. Doma se ale moc neohřeje a brzy vyrazí plnit povinnosti nové nejkrásnější ženy světa.

„Já si ráda nechávám své soukromé záležitosti pro sebe, ale myslím, že s tím, jaký mám program, je velmi těžké udržovat nějaký vztah,“ odpověděla Miss World pro CNN Prima NEWS na dotaz, zda má v současné době nějakého přítele.

ČTĚTE TAKÉ: Ať žijí české soudy, napsala Hanychová. Rozčílila ji fotografie bývalého tchána i Soukupa

Na zástup možných nápadníků je však připravena. „Já si myslím, že člověk musí umět říkat ne. Nejenom ve vztahu, ale i celkově v životě, protože jinak by se přetrhnul. Takže já se toho určitě nebojím,“ řekla Pyszková.

„Myslím si, že nejdůležitější je, aby bylo tělo zdravé a člověk to měl zdravě nastavené v hlavě. Myslím, že pokud se člověk příliš omezuje, tak se tím potom sám stresuje,“ prozradila Miss World svůj recept na krásu. Sama pak přiznala, že miluje českou kuchyni. Po svém příletu do Česka si hned objednala řízek, protože jí v zahraničí chyběl.

Krystyna se může pochlubit nejen mírami 86-59-89, ale i vlastním charitativním projektem pro děti v Tanzanii a láskou ke sportu – fandí hokejovému klubu Oceláři Třinec.

Za týden nová Miss World opět odjíždí do zahraničí, kde navštíví celkem deset zemí. Mimo jiné ji čeká v New Yorku natáčení seriálu pro jednu z nejznámějších streamovacích platforem.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Perkausová slaví třicátiny. Cítím se polozralá, ještě mi to nedochází, žertuje moderátorka

Tagy: