Ať žijí české soudy, napsala Hanychová. Rozčílila ji fotografie bývalého tchána i Soukupa

Influencerka Agáta Hanychová se rozhořčila na Instagramu, když zjistila, že otec jejího bývalého manžela David Prachař sdílel na sociální síti snímek dcery Mii, zatímco modelka má kvůli Jakubovi Prachařovi od soudu nařízený zákaz její fotky zveřejňovat. Naštvalo ji chování i Jaromíra Soukupa, kvůli němuž musí také dodržovat přísné podmínky, když on sám je porušuje.

„Tak já si Miu na Instagram dát nemůžu. Ať žijou český soudy,“ napsala v instagramovém příběhu Hanychová v reakci na zveřejněnou fotku jejího bývalého tchána Davida Prachaře. Ten na svém profilu v neděli sdílel snímek se svojí šestiletou vnučkou Miou. Po nějakém čase však příspěvek smazal.

ČTĚTE TAKÉ: Miliardář Janeček boural v centru Prahy. S luxusním vozem narazil do sloupu u vozovky

Hanychovou fotka dcery s dědečkem rozčílila kvůli tomu, že ona sama má od soudu zakázané Miu na sociálních sítích ukazovat. Podle serveru Super.cz se Prachařovi nelíbilo, že jeho exmanželka sdílí fotky s jejich dcerou, protože mu vadí, že holčičku lidé na veřejnosti po jeho boku poznávají.

Nesmí sdílet polohu nejmladší dcery

Nejmladší dceru Rozárku má Agáta Prachařová s televizním magnátem Jaromírem Soukupem. I on určil své bývalé přísná pravidla, která musí podle nařízení soudu dodržovat. On sám je však podle Hanychové porušuje.

V průběhu víkendu zveřejnil Soukup snímek z procházky s dcerkou Rozárkou. „Víkendové procházky s kočárkem,“ okomentoval podnikatel čas strávený s dcerou, o kterou se v současné době soudí, přičemž požaduje střídavou péči. A právě fotka z procházky dceru Veroniky Žilkové vůbec nenadchla.

Ona sama totiž nemůže sdílet žádné příspěvky s Rozárkou v reálném čase. „A druhej, kterej mi zakázal sdílet polohu Rózy. To znamená přidávat něco v pravý čas. Jak skvělé,“ pozastavila se Hanychová nad fotkou Soukupa.

Na snímku z procházky alespoň dceru neukázal, pouze kočárek. Soukup Hanychové totiž také zakázal, aby zveřejňovala na sociální sítě dceřin obličej.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Krampol si před náhlou hospitalizací vzal Xanax. Spekulace o sebevraždě rázně odmítl

Tagy: