Čtyřletá dcera Daniela Hůlky je vášnivá cestovatelka. Všude ji bereme s sebou, řekl zpěvák

Daniel Hůlka se svou rozkošnou dcerou Rozárkou.

Rozhovor s Hůlkou

Zpěvák Daniel Hůlka je chlap jako hora a svým vzezřením může působit drsně a nepřístupně. Ovšem stačí, aby se objevila jeho čtyřletá dcera Rozárka, a umělec, který se proslavil rolemi v muzikálech Dracula, Monte Cristo nebo Robinson Crusoe, rázem zjihne a promění se v beránka.

Daniel Hůlka je hrdým tatínkem. Aby také ne. Dcera Rozárka je jeho věrnou kopií. Pokud má zpěvák pár dnů volna, sbalí věci a vyráží s rodinou na výlety. „Rozárka je cestovatelka po rodičích,“ přiznal redakci Showtime 54letý zpěvák. I se svou manželkou Barborou se prý seznámil skrz cestování. „Oba jsme vášniví a až nepříčetní cestovatelé. Prostě to milujeme a dcera to zdědila po nás,“ doplnil umělec.

Během léta stihli navštívit hned několik destinací. „Rozárka jezdí všude s námi. Ve dvou letech měla procestovaných už devět evropských zemí,“ pokračoval Hůlka. Na výlety jezdí nejen do zahraničí, ale také po Česku. Letos například navštívili Český Krumlov.

Rozárka se těší, až si zalyžuje

Asi největší dojem ovšem udělal na čtyřletou holčičku nedávný výlet do zahraničí. „Byli jsme v pařížském Disneylandu a bylo to krásné. Rozárka se fotila s Olafem a viděli jsme také Elsu. Cestujeme pořád,“ popsal Hůlka s tím, že kromě Francie navštívili také Nizozemsko.

S cestováním teď ale musí na několik měsíců seknout. Odstartovala totiž divadelní sezona. „Další výlet plánujeme až v zimě. Pojedeme lyžovat. Rozárku jsme postavili na lyže už loni a hrozně ji to bavilo. Takže se už těší, až si zalyžuje,“ doplnil muzikálový zpěvák.

Hůlka se netají tím, že díky manželce a dceři prožívá nejšťastnější období svého života. „Mám velmi aktivního psa, se kterým dvakrát denně ujdu několik kilometrů. Ve zbylém času buď pracuji, nebo se věnuji dcerce Rozárce, která je velmi živá a hravá. No a když nastane večer, mám mladou manželku. Výsledek mojí životní náplně je takový, že jsem zhubnul 15 kilo,“ přiznal Hůlka před několika měsíci v pořadu Povídej. „Dítě a láska zametly všechny neduhy. Nikdy jsem nebyl šťastnější,“ uzavřel.

Tagy: