Další detaily svatby Vémoly s Lelou: Svíčková jako dezert. A kolik luxusní akce stála?

Karlose Vémolu a jeho nastávající manželku Lelu čeká ve čtvrtek velký den. Už ve čtyři hodiny si řeknou své ano.

Vémola prozradil další detaily svatby

Svatba Karlose Vémoly a Lely Ceterové se blíží. Jejich velkým dnem bude čtvrtek. Sám zápasník Showtimu prozradil, na jaké svatební dobroty se mohou těšit hosté, jaká hudba zazní během obřadu a kolik celá sláva stála.

Svatební hostina pro zhruba 300 lidí začne po obřadu v pět hodin odpoledne. Vybrat menu bylo podle Vémoly složité, sám si ho prý představoval trochu jinak. „Vzhledem k tomu, že moje žena je Slovenka, bude takové československé. Doufám, že se zavděčím jak české, tak slovenské straně,“ upřesnil sportovec.

Jako jeden z dezertů se pak bude servírovat svíčková. „Je tam šlehačka a brusinky, takže já se normálně najím a pak si dám svíčkovou jako dezert. Když nejsem v dietě, tak toho fakt hodně sním,“ vysvětlil Vémola.

Chybět ale nebude ani několikapatrový svatební dort. Jeho náplň už si vybírala nevěsta sama. „Zvolili jsme obrovský svatební dort, na který se strašně těším. Pomáhá mi s tím kamarád, má skvělou cukrárnu. Ten dort bude dílo,“ prohlásil zápasník.

Na cestu k oltáři, který bude na molu Občanské plovárny, si Lela přeje živou hudbu. Vybrala si píseň z filmu Lví král. „S tím mě překvapila. Já jsem král oktagonu a lvi jsou moje srdeční záležitost a moje žena si vybere písničku ze Lvího krále. Musím to na poslední chvíli zařídit, sehnat ‚x‘ houslistů, saxofonistů a zpěváka, který to zvládne,“ popsal Vémola.

A jak je to se snubními prsteny? „To jsou věci, které vybírala žena. Přesněji řekla, co chce, a mě pro to poslala. Budou asi velkolepé a hlavně byly drahé, takže na to padla velká část mojí výplaty za zápas,“ připustil bojovník s tím, že půjde o nejdražší část svatby. „Ale co bych pro svou ženu neudělal,“ doplnil.

Zároveň přiznal, že se rozpočet vyšplhá přes milion. „To si myslím, že určitě. Když jsem to měl dělat loni, říkal jsem, že na to obětuju výplatu ze svého zápasu. Letos jsem měl během měsíce ty zápasy tři, takže se nějak vejdeme, i když bude ten budget malinko větší,“ uzavřel Vémola.

Tagy: