Výstřední šaty, obřad na molu i přesun na svatební noc. Vše o sňatku Vémoly s Lelou

Karlos Vémola a jeho partnerka Lela.

Jak pokračují přípravy na svatbu Vémoly s Lelou?

Karlos Terminátor Vémola a jeho partnerka Lela Ceterová se konečně dočkali. Svatba bude! A to už pozítří v Praze. A protože budoucí nevěsta má dva dny před obřadem nervy na dranc, popsal pro Showtime zápasník sám, jak bude svatební den vypadat.

Kdo by čekal tradiční dopolední nebo polední obřad, ten by se spletl. „To chci ještě spát, aspoň bude čas na přípravy. Začínáme ve dvě hodiny na lodi, pojedeme s kluky na lodi a přesuneme se na Občanskou plovárnu. Ve čtyři bude obřad, žádné dlouhé zdržování, pak nějaké rychlé focení a v pět budeme sedět u svatebního stolu,“ shrnul svatební den Vémola.

Svatební noc se pak bude konat na Žižkovské věži, kde si dal pár první schůzku. „Tam se vejdeme sami dva, ale ne v celém počtu na svatbu. Máme hodně přátel a velkou rodinu,“ vysvětlil bojovník, proč se na Žižkově nebude konat i hostina.

Přestože se veselka blíží, nejsou ještě všechny detaily jasné. Dvojice ji totiž organizuje čtyři dny. Co ale jasné je, že Vémola bude muset oželet svá oblíbená zvířata. „Veterině se úplně nelíbila představa, že mezi 200 až 300 lidmi budou pobíhat lvi. To je jediná věc, co mi na svatbu nevyjde. Kolotoče tam samozřejmě pro děcka budou, ale já jsem chtěl i labutě pro chlapy, takže to je další věc, kterou aktivně řeším,“ doplnil.

Otázka předsvatební smlouvy

A protože je dnes moderní mít předsvatební smlouvu, zeptala se reportérka Showtimu i na to. „Budeme mít něco napsané pro ochranu mé manželky, kdybych bláznil a nakupoval kolotoče a dostal se do nějakých velkých dluhů,“ prozradil zápasník.

Speciální svatební slib si prý nenapsal. „Nevím, jestli Lela ano. Nikdo jí ani nemůže slíbit to, co já, jinak by si mě ani nebrala,“ prohlásil sebevědomý sportovec.

A promluvil také o tom, proč během obřadu nebudou se zamilovanou dvojicí jejich dvě děti. „Moje budoucí žena se malinko bojí, protože místo na obřad jsem zvolil na molu uprostřed Vltavy, které se trošku houpe. Bojí se, že kdybychom vzali Lilinku, byla by schopná do té Vltavy skočit. Takže mi děti zakazuje, ale ještě uvidíme, budeme to řešit až na místě,“ dodal.

Šaty a svědci

Molo se prý muselo přestavět, aby se na něj Lela Ceterová se svými obrovskými šaty vešla. „Má ráda podobné věci jako já. Mám rád všechno velké, světské, velký výstřih, takže si myslím, že to budou hodně výstřední šaty,“ tipoval Vémola.

A co svědkové? „U Lely to je její kamarádka, která prožívá náš vztah úplně od začátku, byla tam od prvního dne, kdy se ta náhoda, že jsme se potkali, vůbec stala. U mě to bude dlouholetý přítel, ale nechte se překvapit,“ uzavřel zápasník.

Tagy: