Vémola získává pás šampiona. „Jokera“ uškrtil, nechtěl ho pustit ani na pokyn rozhodčího

Karlos Vémola

Karlos Vémola je šampionem. V kleci se utkal se srbským zápasníkem Aleksandrem „Jokerem“ Iličem, kterého v čase 3:52 uškrtil, a stadion tak standradně nezklamal. Českého Terminátora teď čeká další životní krok a může se těšit na brzkou svatbu se svou blonďatou láskou Lelou.

V Praze na Štvanici proběhl 34. turnaj Oktagon MMA. Vémola se s Iličem navzájem popichovali již týdny před zápasem. „Každý jeho zápas je jak přes kopírák, od začátku se snaží dostat soupeře na zem a tam ho utrápit. Myslím, že už je s tím fakt otravný,“ řekl čtyři dny před zápasem pověstný „Joker“. „Ilič je idiot, kterej si mě bere do huby. Měl by si vážit šance, kterou dostal, ale chová se jako hovado,“ reagoval Vémola.

Vémola si podle svých slov dříve myslel, že Ilič bude důstojným soupeřem, ale záhy názor změnil. „Když jsem se dozvěděl, že budu zápasit s tebou, myslel jsem si, že budeš adekvátním soupeřem. Zápasil jsi po celém světě, bude to zápas hodný titulové šance. Teď si to nemyslím, meleš tolik sr*ček o mých zvířatech a rodině, jsi trapnej,“ opřel se do Iliče.

Vémola plánuje také svatbu se svou snoubenkou Lelou Ceterovou. Ta se má uskutečnit jen pár dní po zápase. „Řešíme vše postupně, nejdřív zápas, potom svatba, na přípravu máme celé čtyři dny,“ uvedl Vémola pár hodin před soubojem. Protivník mu dříve prostřednictvím sociálních sítích naznačoval, že by o svatbu mohl přijít. „Buď opatrný. Pokud budeš takhle pokračovat, přijdeš o ni. Nezlob se, Carlito,“ provokoval tehdy Ilič.

Tagy:
MMA Karlos Vémola sport Praha Štvanice Oktagon sportovní soutěž OKTAGON MMA Aleksandr Ilič