Herec Gránský o svém ročním synovi: Bohužel zdědil moji povahu. Podle mámy to mám za trest

Užívali si také letních grilovaček na zahradě.

Rozhovor s Gránským

Herec David Gránský se během léta věnoval rodině. S manželkou Nikolou a synem Mateem vyrazili na dovolenou a užívali si společný čas. V rozhovoru pro Showtime pohovořil o svém ročním dítěti, které je prý celé po něm. Gránský se po letní pauze vrací zpět na obrazovky v roli moderátora soutěže Česko Slovensko má talent.

„Léto bylo pro mne volnější, protože jsem na chvilinku opustil ateliér seriálu ZOO, abych se mohl věnovat rodině. Bylo to hrozně fajn. Byli jsme na dovolené a užívali si společný čas. Grilovali jsme na zahradě. Je skvělé, že my ty věci neutíkaly,“ řekl Gránský pro Showtime.

ČTĚTE TAKÉ: Showtime v nečekaném hábitu. Pořadem provede diváky hvězda nového seriálu Eliška a Damián

„Opravdu jsme si to užili. Konečně takhle dohromady ve třech. Ale myslím, že se už David zase těší do práce, protože vidí, že starat se o dítě je náročné. Zvlášť pro jednoho člověka,“ prozradila jeho manželka.

Hyperaktivní po tatínkovi

Díky ohrádce s balónky a hračkami, která maličkého Matea dokáže zabavit, má jeho maminka pár minut na to, aby si odskočila alespoň na toaletu. „Jinak ho prostě nemůžu spustit z očí jako žádné dítě,“ přiznala s tím, že v kočárku syn už moc být nechce.

Mateo je podle obou rodičů hodně neposedný. „Je opravdu hyperaktivní dítě, spíš furt jenom lítá, dokud se neunaví a pak nepadne únavou v posteli,“ popsala Gránská.

Od obou rodičů má synek něco. Po mamince krásu, po tatínkovi chování. „Vzhledově je to celá maminka. Povahou jsem to docela já v dětství, bohužel. Takže moje máma mi říká, že to mám za to, co ona se mnou musela všechno zkusit,“ vysvětlil herec, který je šťastně ženatý už 14 let.

„Podle maminky je Mateo mojí malou verzí. Takže si to teď užívám a teda klobouk dolů před mojí maminkou,“ přiznal.

Po letní pauze se vrací Gránský zpět na televizní obrazovky, a to rovnou v oblíbené soutěži, která hledá nové talenty. Česko Slovensko má talent mohou diváci sledovat už v neděli 3. září na Primě.

„Já vím, že to říkáme každý rok, ale opravdu tentokrát to bylo velkolepý. Měli jsme pětičlennou porotu na rozdíl od těch předešlých ročníků. Teď tam budou hosté, které nemohu úplně všechny prozrazovat, ale začneme velkou jízdou,“ láká diváky s tím, že se v show objeví například Štěpán Kozub. „Byla s ním velká zábava, bylo to hodně veselé. Na to se diváci mohou určitě těšit,“ zakončil Gránský.

Tagy: