Dcera je můj parťák. Moderátorka Partie promluvila o svém soukromí, jak to má se svatbou?

Moderátorka CNN Prima NEWS Terezie Tománková

Nenechte si ujít Terezii Tománkovou v pořadu Povídej

Terezie Tománková je hlavní tváří Partie na Primě. Ve svém diskusním pořadu zpovídá politiky a někdy musí užít i ostré lokty. Velmi důležitá je pro ni rodina. Po neúspěšném manželství žije známá moderátorka ve spokojeném vztahu s přítelem Janem a dokonce chystají svatbu. Velkou radost jí dělá také dcera Ema.

Šestnáctiletá Ema je pro svou maminku Terezii Tománkovou velkou oporou. „Mou práci sleduje a hodně mě podporuje. S dcerou jsme silná dvojka. Ani nevím, zda nějakou pubertu měla. Mentálně je hodně vyspělá, sice podle občanky ještě není dospělá, je to ale silná ženská a můj parťák,“ svěřila se Tománková v pořadu Povídej moderátorce Radce Červnikové.

Dceru Emu přivedla na svět s manželem Luborem, se kterým se před lety rozvedla. „Přestali jsme si rozumět v základních věcech a každý jsme šli svým směrem,“ vysvětlila.

„Rozvod nikdy není takový, že by vás to těšilo. Vždy je to těžká zkouška, ale myslím si, že to mohlo být horší. Není to něco, co by mě traumatizovalo. S rozvodem jsem se vyrovnávala, ale naštěstí jsem měla skvělou dceru, práci a rodinu, která mě podporovala,“ řekla známá moderátorka.

Občas to drhne

Už několik let žije ve šťsatném vztahu s o pět let starším podnikatelem Janem. Jsou zasnoubení a chystají svatbu. Ta však byla kvůli covidu několikrát odložena. „Svatba v plánu je. Ale bohužel covid nám plány překazil, protože během lockdownu a uzávěr nemohli přijet hosté ze zahraničí. Moje sestra žije s rodinou na Slovensku, sestra mého muže zase v Rakousku, tak jsme pořád posouvali termín, až se můj partner dostal do fáze, že se klidně vezmeme na zahradě dnes odpoledne,“ prozradila v květnu webu Aha!.

Ve svých pořadech Tománková mluví zejména s politiky, emoce musí jít stranou a občas je třeba užít i ostré lokty. Naopak doma musí být milující ženou a matkou. Tyto role se jí prý občas nedaří skloubit tak, jak by si představovala. „Občas to drhne. Občas na to zapomenu a práci si přenáším domů. Přítel mi pak říká, že nejsem politik, tak ať ho nevyslýchám, že je to odporné. Jinak jsem ale velmi emotivní člověk a snažím se být ženská. Celý rozhovor uvidíte v neděli 26. června v pořadu Povídej od 21:30 na CNN Prima NEWS.

Tagy: