Dcera je to jediné, co mi dává smysl, svěřila se Lounová. Prozradila, proč tajila partnera

Největším štěstím Olgy Lounové je nyní bezesporu její malá dcerka Arianne. S partnerem Janem Kreglem jí věnují veškerý svůj čas a lásku. A protože Lounová často mluví o věcech, které jsou tabu a jsou důležité, tak se jí na některé zeptala i redaktorka Showtime.

Lounová těhotenství dlouho tajila, stejně jako svého partnera. „Říkala jsem si, že to řeknu, až budu těhotná, nebo se budu vdávat. Jsem v tom pověrčivá. Přijde mi, že když ho člověk ukáže, tak se poté něco stane a vztah se neruší. Snažila jsem se to jen prožívat a úplně nesdílet,“ vysvětlila zpěvačka.

Nyní se však svým partnerem a otcem dcery chlubí. „Nyní máme malou holčičku a tatínek si zaslouží být přiznaný, aby to nevypadalo, že ho skrývám a že se za něj stydím. To ne. Je úžasný a hrozně mi s malou pomáhá,“ podotkla.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Policie je v šoku. Matka nechala své batole řídit auto, videem se pochlubila na sítích.

Co ji po narození dcery Arianne čeká, tušila. „Mám malé sourozence, to je také obrovská láska, ale myslím, že ta mateřská je nejvíc. Najednou vám nevadí všechny ty starosti, které jste viděli u ostatních. Nevadí mi nějaké přebalování nebo vstávání v noci. Miminko tak moc miluješ, že to děláš s láskou. To je to jediné na světě, co má smysl – miminko,“ vysvětlovala Lounová.

Kojení si náramně užívá. „Doufám, že budu kojit, co to jen půjde. Je to nejkrásnější pocit, to napojení na miminko. Zároveň je to nejlepší výživa, dítě je pak zdravější. Navíc je to pohodlné, v noci nemusíte ohřívat lahvičky,“ smála se.

Přibude sourozenec?

V minulosti zpěvačka zveřejnila, že si nechala zmrazit vajíčka. S oznámením těhotenství se tak spekulovalo, zda byla dcera počata přirozenou cestou nebo ne. „Mám kliku, že to bylo přirozenou cestou a vajíčka jsou dále zmrazená a třeba přichystaná, kdybych později chtěla další miminko a nešlo to. Což je super,“ zdůraznila.

Ženám, které hodně pracují a mají kariéru nebo nemají partnera, tuto možnost doporučuje. „Protože jste v klidu a miminko pak třeba přijde samo. Neměla jsem žádné nervy a nebyla jsem vystresovaná. Věděla jsem, že mám případně vajíčka zamrazená. Vše je tak nachystané v případě, že bychom chtěli Ariannce pořídit sourozence a nešlo to,“ uvedla. Následně přiznala, že by další dítě chtěla: „Jsem z velké rodiny, jsme čtyři sourozenci, a je to krásné.“

Tagy: