Hanychová má jasno, pro miminko chce chůvu: Není to zločin. Bude to Filipínka, prozradila

Termín porodu se Agátě Hanychové blíží a ona už se pomalu začíná chystat na příchod miminka. Ačkoliv výbavu a pokojíček hodlá zařizovat až po porodu, některé věci už má přece jen promyšlené. Ví například, že hned od začátku chce mít chůvu. Nikoliv však Češku, ale Filipínku.

Chůvu pro miminko bude mít Hanychová nejspíše už od porodu. „Chci mít Filipínku, aby mi pomohla s domácností, protože budu mít přece jen tři děti. Jaromír je také zaneprázdněný, takže ji potřebuji. Myslím si, že chůva není zločin,“ svěřila se Hanychová během živého vysílání na Instagramu.

Ačkoliv má termín porodu už za tři měsíce, přiznává, že zatím nemá pro miminko nic nakoupeného. „Jsem hrozně pověrčivá, takže věci a pokojíček začnu zařizovat až po porodu,“ řekla známá influencerka.

Před Vánoci na sociálních sítích prozradila i pohlaví miminka. S podnikatelem Jaromírem Soukupem čekají holčičku. „Pro holku máme jméno Rozárka,“ prohlásila modelka nadšeně. Zároveň se podělila i o přesný termín porodu, který má naplánovaný na 28. dubna. Pro Hanychovou jde o magické datum, právě v tento den se totiž před téměř 38 lety sama narodila. Pokud vše půjde podle plánu, nadělí si Hanychová podle svých slov ten nejkrásnější narozeninový dárek.

„Císař plánovaný nemám, chci rodit přirozeně jako své dvě děti. Doufám, že vše klapne a bude to opět přirozeně,“ svěřila se Hanychová. Jejímu synovi Kryšpínovi a dceři Mie tak brzy přibude další sourozenec.

Tagy: