Děsivý zážitek vévodkyně Meghan: Můj syn málem uhořel, my museli pokračovat v oficialitách

Princ Harry a vévodkyně Meghan mají ročního syna Archieho a čekají holčičku.

Meghan Markleová spustila svůj dlouho očekávaný podcast s názvem Archetypes (Archetypy). Do první epizody si pozvala svou dlouholetou přítelkyni a tenisovou šampionku Serenu Williamsovou. Posluchače pak šokovala svým příběhem z turné po Jižní Africe. Zatímco se ona s manželem účastnila oficiálního programu, její syn Archie málem uhořel v dětském pokoji.

„Na turné do Jižní Afriky s námi letěl Archie, byly mu tehdy asi čtyři a půl měsíce. Sotva jsme přistáli, museli jsme ho vysadit v obytné jednotce, ve které nás ubytovali,“ vzpomínala vévodkyně Meghan ve svém novém podcastu, který je dostupný na hudební platformě Spotify.

„Archie se chystal ke spánku a my jsme museli okamžitě vyrazit na oficiální vystoupení ve městě zvaném Nyanga. Stála jsem na pařezu a promlouvala k ženám a dívkám a když jsme skončili, nasedli jsme do auta a řekli nám: ‚V rezidenci došlo k požáru.‘ Cože? ‚V dětském pokoji vypukl požár.‘ Cože?“ překvapila svým sdělením Meghan.

Jakmile dorazili do rezidence, jejich „chůva byla v záplavě slz“. Měla Archieho uložit ke spánku, ale krátce předtím se mu rozhodla dojít pro svačinu. „Za tu dobu, kdy šla dolů, se v dětském pokoji vznítilo topení. Nebyl tam žádný detektor kouře. Někdo náhodou ucítil kouř na chodbě, vešel dovnitř a oheň uhasil. Měl tam spát Archie,“ prozradila manželka prince Harryho.

Museli jsme se držet programu

Mnohem více ji ale vyvedlo z míry, že museli pokračovat v oficiálních povinnostech. „Všichni byli v slzách a otřeseni tím, co se stalo. Když nás potom přestěhovali na jiné místo, stejně jsme museli Archieho opustit a držet se programu,“ dodala vévodkyně.

„Nezvládla bych to,“ reagovala na její slova Williamsová s tím, že by v takové situaci raději zůstala s dítětem.

Markleová se s Williamsovou ve svém podcastu bavila o mateřství, ambicích, ale také problémech, které plynou z jejich popularity, píše web People.

Tagy: