Dojemný čin frontmana Imagine Dragons: Smrtelně nemocné dívce připravil nečekaný dárek

Opravdu dojemný skutek učinil frontman hudebního uskupení Imagine Dragons. Zpěvák Dan Reynolds se rozhodl uspořádat soukromý koncert pro jednu ze svých největších fanynek. Vše bylo zaznamenáno na video. Mladá dívka přežila rakovinu a právě při oslavě dokončení několikaměsíční chemoterapie ji její idol překvapil svým příchodem.

Zpěvák oblíbené kapely Imagine Dragons trávil víkend v Hollywoodu se svou přítelkyní Minkou Kellyovou. Když se ale dozvěděl, že ve městě jedna z jeho největších fanynek oslavuje s rodinou dokončení osmiměsíční chemoterapie kvůli 4. stadiu metastatické rakoviny kostí, rozhodl se, že dívku přijde pozdravit, píše portál TMZ.

DÁLE ČTĚTE: Zemřela hvězda seriálu Přátelé. Hrála i v dalších kultovních sitcomech, zprávu potvrdil syn

Šestnáctiletá bojovnice Zoe, která bojuje s rakovinou, na tento zážitek rozhodně jen tak nezapomene. Právě oslavovala s rodinou a přáteli v pronajatém salonku dokončenou chemoterapii, když najednou vešel do místnosti její idol Dan Reynolds.

„Jsem na tebe moc hrdý. Ztratil jsem kvůli rakovině přátele i rodinu. Tohle normálně nedělám, ale pro tebe to udělám,“ řekl Reynolds těsně předtím, než začal soukromý koncert. Dívce zazpíval písničku Whatever It Takes, což v překladu znamená „cokoli bude potřeba“.

Mladá Zoe je inspirací pro své okolí. V patnácti letech jí byla diagnostikována rakovina, ale ona bojuje ze všech svých sil, aby nemoc porazila a mohla se vrátit k tomu, co nejvíc miluje. A to je fotbal.

Tagy: