Dominika Gottová: Lucie v dědictví byla a já ne? Řeším to s právníky, ale oslovím i sestry

Boj o dědictví Karla Gotta pokračuje a zdá se, že ještě zdaleka není u konce. Soud po dlouhých třiceti měsících nakonec rozhodl o tom, že částku ve výši osmi milionů korun, což jsou peníze ze zpěvákových tantiém, které chodí každý rok, si rozdělí pět dědiců. Nejstarší dcera Dominika v nich však nefiguruje. Jak prozradila CNN Prima NEWS, nehodlá se s tím jen tak smířit.

Osm milionů korun si mezi sebe rozdělí vdova Ivana Gottová se svými dcerami Charlotte a Nelly, Gottova druhorozená dcera Lucie a také pátý dědic, jenž je zatím neznámý. Dominika, která nedostala nic, nad tím jen nechápavě kroutí hlavou. „Nedostala jsem nic, protože jsem do dědického řízení nebyla zařazena. Vše nyní řeším s právníky. Proč Lucka v dědictví byla a já ne, když jsme s otcem za jeho života podepsaly stejnou dohodu o vyrovnání? Celé je to divné,“ svěřila se Dominika CNN Prima NEWS.

S Ivanou a se svými sestrami se v současné době nestýká vůbec. „Nejsme v žádném kontaktu. Vztahy tedy momentálně nemáme žádné. Lucie je v dobrém kontaktu s Ivanou, a tedy dostala nařízeno, aby se mnou nekomunikovala,“ povzdechla si Dominika.

Najde s Charlotte a Nelly společnou řeč?

Směrem ke svým nejmladším sestrám Charlotte a Nelly se chystá učinit vstřícný krok. „S tatínkovým odchodem jsem se dodnes nesmířila a jen tak se nesmířím. Po dlouhém zvažování jsem se rozhodla, že se pokusím obnovit vztah s mými mladšími sestrami Charlottkou a Nellinkou. Už nejsou malinké a zcela jistě mají vlastní rozum. Chtěla bych jim říct, jak moc pro mě náš tatínek znamenal. Chtěla bych jim říct o tom, že mají bratra, se kterým by se mohly setkávat a udržovat kontakt. A chtěla bych se jim omluvit za to, že jsem vždy nebyla dokonalou sestrou. Každý si ale můžeme v životě sáhnout na dno a projít si určitými problémy. Já jsem je zvládla a nechávám v tuto chvíli svoji minulost za sebou,“ přiblížila Dominika, která o všem dění informuje svoji maminku, Antonii Zacpalovou.

„Je z toho špatná, ale obě víme, že krok ke komunikaci musí chtít udělat obě strany,“ poznamenala nejstarší dcera Karla Gotta. Redakce CNN Prima NEWS požádala o vyjádření také Ivanu Gottovou, ta ale nechala celou věc bez odpovědi.

Nastupuje do nové práce. Nemůže se dočkat

Jak dále naší redakci Dominika prozradila, její život se začíná obracet k lepšímu. „Mám se dobře. Návrat do Finska mi ohromně prospěl, protože nejsem na očích lidí, kteří by ze mě chtěli mít tu poslušnou holčičku, která bude mlčet. Co se týče práce, přijali mě do firmy v oboru security, která se věnuje ostraze objektů. Vyčkávám na nástup do zaměstnání a přidělení místa. Moc se na to těším,“ uvedla Gottová.

Také manželství s hudebníkem Timem Tolkkim, který trpí maniodepresivní psychózou, se podle jejich slov dalo do pořádku. „Timík je teď nejúžasnější. Jeho psychický stav je stabilizovaný a nemůžu si s ním na nic stěžovat. Brzy opět odletí do zámoří, kde ho čeká mnoho koncertů,“ zakončila Dominika.

Tagy: