Těžké chvíle herečky Tomicové. Stojí za drastickou proměnou odchod manžela po 19 letech?

Oblíbená herečka a hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová se divákům mění před očima, především radikálně zhubla. Mnozí uvažovali, co za změnou u 60leté umělkyně stojí. Důvod je šokující – manžel a herec Ondřej Malý ji po devatenácti letech opustil.

Tomicová patří mezi nejvyhledávanější české herečky. Není tak divu, že si diváci všimli, jak rapidně umělkyně zhubla. Ukázalo se však, že nejde pouze o změnu jídelníčku. Na vině je i trápení – Tomicové se rozpadlo manželství.

„Ano, je to pravda. Ondra od Pavly odešel. Pavla se k tomu nechce vůbec vyjadřovat, tak ji, prosím, respektujte. Není na tom dobře,“ potvrdil informaci webu Blesk.cz jeden ze členů rodiny. S hercem Malým má Tomicová dceru Anežku, které je 22 let.

Až se rozvede, uleví se jí

Ani rodina však nakonec odchod Malého v prosinci nezastavila. Právě od konce roku herečka začala rapidně hubnout. Například na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech ji mnozí nepoznali. Shodila více než třicet kilogramů. Právě na festivalu začali mít lidé o šťastném manželství Tomicové pochybnosti. Manžel ji totiž na akci nedoprovodil.

Na otázky ke své proměně odpověděla: „Začala jsem hubnout už dřív, ale je to vidět až teď v létě. Někdy od září to šlo pozvolna a pak rychleji.“ Pokud se někdo zajímal o to, že jí manžel nestojí po boku sdělila mu, že má pracovní povinnosti. „Až se rozvede, kam to samozřejmě spěje, bude líp. Uleví se jí,“ dodala pro Blesk hereččina kolegyně. Důvod rozpadu jejich manželství je nejasný.

Tagy: