Burešová zahájila velkolepé koncertní turné po Česku. Fanoušky láká na překvapení

První koncertní šňůra EVA TOUR 2023 dvojnásobné bronzové slavice Evy Burešové odstartovala v pondělí večer v ostravském hudebním klubu Barrák. Zpěvačka a herečka během tour navštíví ještě devět dalších měst včetně Prahy. Na každé zastávce má pro své příznivce přichystané překvapení.

Eva Burešová pro Showtime před koncertem přiznala, že v Ostravě je nervózní víc, než je u ní zvykem. „Je to kousek od mého rodného města. Pocházím z Hlučína a klub Barrák dobře znám, protože jsem zde strávila několik večerů,“ uvedla Burešová. Na nervozitu má ale lék. „A to spoustu rituálů, které dělám před koncertem. Nosím si takovou krabičku amuletů,“ dodala.

V rámci EVA TOUR 2023 navštíví ještě osm českých a moravských měst. Všude má prý pro své příznivce připravené překvapení. „Fanoušci uslyší tři nebo čtyři nové písničky. Zároveň jsme se rozhodli, že na každé zastávce s lidmi pokřtíme cédéčko, které vyšlo k turné. Většinou si lidé zvou hosty, kteří jim to pokřtí, ale nejdůležitější je fanoušek, takže bych chtěla, aby právě oni byli kmotři,“ sdělila zpěvačka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Den, kdy se Janžurová podruhé narodila. Herečka promluvila o děsivém divadelním zážitku

„Moc se na Evu těšíme,“ řekla jedna z fanynek. „Evičku miluju úplně nejvíc, je to můj idol,“ dodala další fanynka. Ve středu bude Burešová zpívat v Brně. Celá tour pak vyvrcholí velkolepým koncertem 11. května v pražském Lucerna Music Baru.

Tagy: