Eva Perkausová prozradila jméno svého druhého syna. Z porodnice sdílela dojemnou fotografii

Eva Hecko Perkausová prozradila jméno druhého syna.

Perkausová porodila druhého synka

Moderátorka Hlavních zpráv na CNN Prima NEWS Eva Hecko Perkausová v úterý minutu před sedmou ráno porodila syna. Exkluzivně pro Showtime nyní prozradila jeho jméno. Zároveň zaslala fotografii, na které se celá rodina drží za ruce.

Eva Hecko Perkausová již v úterý na svých sociálních sítích fanouškům naznačila, že chlapcovo jméno začíná na A. Víc však neprozradila, aby lidé mohli hádat. Ve středu napínání skončilo a Perkausová exkluzivně pro Showtime prozradila, že s pyšným tatínkem Ivanem dali synovi jméno Arian. Zároveň zaslala fotografii, na které se celá rodina drží za ruce.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kohák jako hlavní cena tomboly, výherci přijede na svatbu. Někoho tam můžu pomilovat, láká

Stejně jako jejich prvního syna Killiana přivedl na svět malého Ariana profesor Antonín Pařízek v porodnici u Apolináře. Chlapeček se má čile k světu, měří 51 cm a váží tři a půl kila.

Porod trval jen pár hodin, byl bez komplikací, přirozený a bez epiduralu. Šťastná maminka se ve středu také pochlubila fotkou z porodnice, kde jsou vzájemně propletené ruce celé rodiny.

Druhé dítě s manželem prý plánovali, byť to bylo rychlejší, než čekali. „Rozhodně to v plánu bylo. Já jsem říkala už při prvním těhotenství, že bych si přála dvě děti věkově blízko u sebe, a vyšlo mi to, bylo nám dopřáno,“ uvedla dříve Perkausová.

Na malého brášku se jistě těší i Killian. „Myslím si, že bude rád, protože Killian je strašně společenské miminko. Když je mezi lidmi, tak je vždycky klidný. Určitě to uvítá, protože budou prostě dva malí prďolové a budou si notovat,“ těšila se Perkausová.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zpěvák Daniel Hůlka si splnil svůj velký sen. Pomohla mu k němu i manželka Barbora

Tagy: