Burešová v exkluzivním rozhovoru prozradila detaily těhotenství: I s bříškem můžu být sexy

Rozhovor s Evou Burešovou

Eva Burešová s Přemkem Forejtem čekají své první dítě. Zpěvačka a herečka se redakci ShowTime ukázala v plné kráse se svým bříškem a prozradila, jak své druhé těhotenství prožívá i to, proč s oznámením šťastné novinky otálela.

Evi, já ti moc gratuluji. Ty budeš dvojnásobnou maminkou.
Ano budu. Myslím si, že tohle je to nejkrásnější, co může potkat ženu, která chce děti. Jsem šťastná, že mě to potkalo ještě před třicítkou, protože bych chtěla víc dětí.

Ty jsi se zveřejněním těhotenství otálela, ale jistě jsi k tomu měla důvod?
Já nejsem člověk, který zveřejňuje všechny věci o svém soukromí okamžitě. Já bych to zveřejnila, ráda se pochlubím jakoukoliv hezkou novinou, ale až si budu jistá, že je všechno v pořádku. Tak to bylo i s tím vztahem, kdy jsme oba ještě chtěli čas.

Samozřejmě tady vznikla taková lež, která kolovala bulvárem. Prý jsem to neřekla ani v práci. Ale v práci to věděli samozřejmě první a odtamtud bohužel ta informace utekla do bulváru. Volají ti v 8 ráno v druhém měsíci a pokládají otázky, na které odpovědi ani nevíš, protože to je extrémně citlivá doba a žena nikdy neví, jestli se to podaří. Taková informace se neříká bulváru a kolikrát se ve třech měsících neříká ani v rodině.

Prozradíš, v kolikátém jsi měsíci a jak se cítíš?
Asi neprozradím. Mám větší strach, než když jsem čekala Natánka. Kolem mě je tolik maminek a tolik příběhů, které šťastné finále neměly, že se strašně bojím a chci si to chránit.

Přemek musel být štěstím bez sebe, když jsi mu řekla tuto radostnou zprávu. Je to tak?
To víš, že jo. On je rodinný typ a samozřejmě už to má za sebou a ví, jaké to je těšit se na miminko. Je na mě velmi hodný, protože mi nebylo vůbec dobře, takže mi hodně pomáhal. Obě naše děti se na miminko moc těší a to je pro nás strašně důležité.

Natýnek se taky těší?
Natýnek se moc těší, až je to vtipné, protože cokoliv udělám, tak mi říká, ať si dávám pozor na bříško, a když ho trochu poodhalím, říká ať si ho schovám, že mi ho někdo může sníst.

Zastihla jsem tě během focení v ateliéru. Je to tvé soukromé focení?
Ano. S Natýnkem jsem neměla skoro žádné těhotenské fotky a chtěla bych ukázat, že i těhotná může být trochu sexy a udělat si fotky jiné. Poskládala jsem si tým z lidí, s kterými už spolupracuji dlouho. Není to jenom vzpomínka na těhotenství, ale i na to, že je tady Natýnek, a že jsme si udělali krásný den.

Tagy: