Fanoušci Beyoncé a rappera Jaye-Z šílí. Jejich desetiletá dcera jako by jim z oka vypadla

Fanoušci rappera Jaye-Z a popové divy Beyoncé doslova šílí. Jejich pozornost tentokrát upoutala nejstarší dcera slavného páru, 10letá Blue Ivy. Dívka nejenže pořádně vyrostla, ale své rodiče rozhodně nezapře.

Desetiletá Blue Ivy si v pondělí vyrazila se svým otcem zpěvákem Jayem-Z na finálový zápas NBA v San Franciscu. A ačkoliv není na této zábavě nic neobvyklého, sociální sítě jí žily vehementně. Lidé se totiž nemohli shodnout, komu se dcera slavných hudebníků více podobá. „Blue Ivy je ztělesněním Beyoncé,“ psali fanoušci. „Genetika udělala své. Blue Ivy je replikou svých rodičů,“ uvedli další.

Podle jiných se ale popové zpěvačce vůbec nepodobá. Více podoby prý zdědila po svém otci. „Nevidím v ní Beyoncé, ale Jaye-Z, a to už od jejího narození,“ psali někteří.

Tati, moje vlasy

Během zápasu se navíc odehrál ještě další zábavný moment. Otec vzal svou desetiletou dceru kolem ramen. Ta se ale tulit nechtěla a rappera odstrčila se slovy: „Tati, moje vlasy!“

„Její rodiče jsou velmi slavní, ale ona ví, jak je udržet v pokoře,“ napsal pod zveřejněné video jeden z fanoušků. „Legendární,“ přidal se smíchem další komentující.

Blue Ivy je nejstarší dcerou Jaye-Z a Beyoncé. Ti mají ještě dvojčata Sira a Rumi. Ačkoliv je dívce teprve 10 let, už jde ve stopách svých rodičů. Před pár lety nazpívala se svou matkou píseň Brown Skin Girl, za kterou obdržela svou první cenu Soul Train Award. Zahrála si také v klipu Beyoncé k písni Spirit, soundtracku ke Lvímu králi.

Kromě toho se dívka prezentuje i coby módní ikona, která má obdobě jako její rodiče ve svém šatníku vytříbené kousky. Když jí bylo pouhých šest let, hovořilo se dokonce o tom, že má mít svého osobního stylistu i nákupčího v jedné osobě, píše deník The Sun.

Beyoncé tvoří s Jayem-Z pár přes dvacet let. V roce 2008 se vzali a o čtyři roky později přivítali na svět dceru Blue Ivy. V roce 2017 pak dvojčata Sira a Rumi.

Tagy: