Vagnerová prozradila další detaily vztahu s pohledným Francouzem. Zvládla by polyamorii?

Hana Vágnerová prozradila informace o novém filmu, kde má hlavní roli.

7 pádů Honzy Dědka (22)

S pohledným Francouzem Nicolasem randí už několik měsíců, na veřejnosti se s ním ovšem Hana Vagnerová ukázala teprve minulý týden. V pořadu 7 pádů Honzy Dědka pak prozradila další detaily k jejich vztahu. Chystá se snad svatba?

„Potkali jsme se ve Francii. On surfuje. Dělá různé tripy, objel na paddle boardu Francii, točí si o tom dokumenty. Je hodně odvážnej a extrémní sportovec,“ prozradila na svého partnera Vagnerová. Vylíčila také, jak se seznámili. „Měli jsme společný kamarády. Šla jsem s kamarády po Francii, on šel taky po Francii, šli jsme stejnou ulicí a… Svatba ještě není, ježišmarja!“ reagovala česká kráska na slova moderátora Honzy Dědka o sňatku.

Ačkoliv Vagnerová tvoří s Nicolasem pár už několik měsíců, poprvé se s ním ukázala na veřejnosti až minulý týden na premiéře představení Marta ze života a písní Marty Kubišové. „Je to Francouz a má španělskou maminku, takže spolu mluvíme španělsky. Já francouzsky neumím,“ prozradila na sebe redakci Showtime Vagnerová, která příští rok oslaví 40. narozeniny. Její partner by měl být o dva roky mladší.

Pohledný Francouz doprovodil herečku také do studia. „On tady sedí, vy se smějete a on neví čemu. Ale dostal od Hanky pokyn: ‚Směj se, až se budou smát ostatní,‘“ prásknul moderátor na Vagnerovou.

Polyamorii bych nezvládla, přiznává

Ta se v oblíbené show rozpovídala také o novém filmu Hranice lásky, ve kterém hraje jednu z hlavních rolí a jehož tématem je polyamorie. „Je to o páru, který se rozhodne řešit krizi otevřením vztahu. Polyamorií. Spousta párů v tom stejně žije, jenomže si lžou. Tenhle pár si řekne: ‚Pojďme být tak dospělí, že si o tom budeme říkat.‘ Já bych to ale nedokázala. Není to pro mě. Je to jenom role,“ přiznala Vagnerová s tím, že si dojmy z natáčení brala i domů a příteli o něm vyprávěla.

„Točili jsme to čtyři měsíce. Přišla jsem domů a řekla jsem mu, že jsem točila o polyamorii. Mluvíme spolu španělsky, což je můj čtvrtý jazyk, jeho druhý, takže tam spousta věcí může být ztracena v překladu,“ směje se herečka občasným obtížím s komunikací. Celý rozhovor sledujte v 7 pádech Honzy Dědka v úterý ve 21:35 na Primě.

Tagy: