Chudák Soukup rodil za tebe, vzkazují lidé Hanychové. Modelka je překvapila svou svěžestí

Influencerka Agáta Hanychová se ukázala jako neskutečný živel. Jen několik minut po porodu se předvedla na sociálních sítích svým fanouškům a přitom vypadala, jako by ani nerodila. Unavený naopak vypadal její partner a otec narozené Rozárky Jaromír Soukup, čehož si všimli i mnozí příznivci páru.

Hanychová měla tento týden napilno. Ještě v pondělí utíkala před koledníky s pomlázkami a připravila velikonoční pohoštění pro celou rodinu. Druhý den nato porodila své třetí dítě, dceru Rozárku. A radostnou novinku ihned oznámila na sociálních sítích, kde se strhla lavina gratulací.

„Miláčci, sekla jsem se o dva dny, ale byla jsem blízko. Vítej na světě, princezno,“ napsala pod kamarádkou zveřejněnou fotografii modelka Dominika Mesarošová. Blahopřání přidala i manželka MMA zápasníka Karlose Vémoly Lela. „Obrovská gratulace. Ať vám Rozárka přinese mnoho radosti a šťastných chvil, ať je zdravá a roste jako z vody,“ vzkázala.

ČTĚTE TAKÉ: Hanychová ukázala první fotku dcery a video 10 minut po porodu. Absolonová překvapila gratulací

Některým gratulantům neušlo, že ačkoliv měla sedmatřicetiletá Hanychová krátce po porodu, vypadala až neuvěřitelně fit. To se ovšem nedalo říci o jejím partnerovi a otci miminka čtyřiapadesátiletém Jaromíru Soukupovi, který vypadal vyčerpaně. „Gratuluji tobě i Jaromírovi, který evidentně rodil za tebe. Jsi neskutečná, ta tvoje energie a hlavně se z ničeho nepo… A to já na tobě miluju. Holky, odpočívejte, ať jste hlavně v pořádku. Obrovská gratulace, super ženo,“ napsala vítězka soutěže krásy Miss ČR 2005 Lucie Šlégrová.

A nebyla jediná, kdo si všiml, že po porodu Rozárky je mnohem vyčerpanější tatínek. „A kdo rodil? Vy, nebo Jaromír? Jinak samozřejmě gratulace,“ vtipkoval fanoušek Jiří. „Gratuluji. Jaromír vypadá spíš jak po porodu. Chudák, úplně vyřízenej. A Agáta vysmátá jako nic. To je ďáblík. Takový energie, wau. Užívejte a mazlete se s Rozárkou,“ napsala fanynka Dáša. „Ty jsi neskutečná. Člověk by řekl, že rodil Jaromír, ten je tak vyčerpaný a ty plná elánu,“ doplnili další.

Výchova dětí nikdy nebyla snadná záležitost. A abyste věděly, že se v tom vezeme všechny stejně, je tu pořad Mámy sobě:

Tagy: