MC Erik a Barbara jsou milenci, mysleli si fanoušci. Muzikant řekl, jak to mezi nimi bylo

MC Erik

Zemřela zpěvačka Barbara Haščáková

Když hudební duo MC Erik & Barbara plnilo česká i slovenská rádia v devadesátých letech, mnozí fanoušci se domnívali, že jsou hudebníci zároveň i milenci. Erik Aresta se rozhodl jít s pravdou ven a celou situaci osvětlil. Všechny domněnky o mileneckém poměru vyvrátil.

V neděli zasáhla všechny smutná zpráva o odchodu ikonické zpěvačky Barbary Haščákové, která se nejvíce proslavila v devadesátých letech díky hudebnímu uskupení MC Erik & Barbara. Protože skupinu tvořila jen Haščáková s Erikem Arestou, mnozí fanoušci se domnívali, že je mezi nimi něco víc než jen kariérní vztah.

ČTĚTE TAKÉ: Barbara a MC Erik ovládli 90. léta. Zpěvačka zemřela ve 43 letech. Věřila, že nemoc porazí

Skladatel a zpěvák známý jako MC Erik však tyto fámy vyvrátil. S Haščákovou byli skutečně pouze kolegové. Navíc mezi nimi byl i značný věkový rozdíl. „Bára byla vždycky hodně energická a svá. Takové veselé dítě. Pro mě však byla vždy jako mladší sestra. Byl mezi námi rozdíl devět let. Mně bylo čtyřiadvacet a jí patnáct. Nic jsme spolu neměli,“ vysvětlil Aresta během rozhovoru z roku 2018 v pořadu Limuzína s Mírou Hejdou pro televizi Óčko.

Haščáková odcestovala v roce 1999 do Spojených států kvůli odpočinku a soukromí. Nicméně se jí tam zalíbilo, a tak se rozhodla v Americe zůstat. Našla si tam lásku a dokonce se tam i provdala. Nakonec ve Spojených státech i zemřela. Do hudebního nebe odešla talentovaná zpěvačka 22. listopadu. Příčinou jejího úmrtí byla náhlá cévní mozková příhoda.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vozíčkáři se nemají jak bránit, říká zpěvačka Tomešová. Podpořila je charitativní akcí

Tagy: