Po Pink hodili popel mrtvé mámy, Ava Max schytala facku. Útoků na hudební hvězdy přibývá

Bizarní zážitek si z koncertu v londýnském Hyde Parku odváží zpěvačka Pink, upozornil magazín People. Fanoušek po americké hudebnici hodil popel své zesnulé matky. Zpěvačka sáček odložila a pokračovala ve vystoupení. Incident zachytilo video. Pink nebyla sama, kdo zažil na pódiu podivné reakce od členů publika. Zpěvačka Bebe Rexha si z koncertu odnesla monokl, jiná hudebnice ze scény odnášela odložené batole, uvádí zahraniční média.

Pink je právě na evropském turné Summer Carnival. Držitelka Grammy zrovna vystupovala s písničkou Just Like a Pill, když najednou jeden z fanoušků hodil po zpěvačce průhledný plastový sáček s bílým práškem.

DÁLE ČTĚTE: Herečku Sandru Novákovou napadl v Chorvatsku pes. Ukázala poraněný obličej

Pink sáček zvedla, držela jej však pouze za roh. „To je tvoje máma?“ zeptala se třiačtyřicetiletá hvězda, jak dokládá video zveřejněné na Twitteru. Podle magazínu People byl její předpoklad potvrzen. Zpěvačka začala pytlík odkládat na okraj pódia. „Nevím, co si o tom mám myslet,“ dodala Pink a ihned na to pokračovala ve vystupování.

Útoky příznivců se množí

Za poslední týdny se podobných incidentů odehrálo více. Na zpěvačku Bebe Rexhu při vystoupení v New Yorku hodil jeden z obdivovatelů mobilní telefon. Přístroj ji zasáhl přímo do obličeje a interpretka se následně zhroutila k zemi. Koncert musela přerušit a zamířila rovnou do nemocnice, kde jí ránu ošetřili třemi stehy, píše web BBC.

Muzikantce zůstala na obličeji pořádná modřina, ale ani tak nechtěla přerušit turné. Dva dny po útoku už znovu koncertovala. „Dnes už, prosím, žádné telefony v mém obličeji,“ upozorňovala fanoušky Bebe na sociální síti.

Útočníkem byl sedmadvacetiletý mladík, který čelí obvinění z úmyslného ublížení na zdraví. Jeho advokát ale tvrdí, že je to „jen“ nadšený fanoušek, který mobil hodil s dobrou vírou, aby se na něj zpěvačka vyfotila. Rozhodně prý neměl v úmyslu jí ublížit. Nyní mu hrozí až rok vězení.

Další písničkářka, která měla problém s drzým návštěvníkem koncertu, je devětadvacetiletá Ava Max. Během koncertu v Los Angeles schytala facku. Muž vylezl na pódium a udeřil ji do obličeje. Ava se ale rychle oklepala a v koncertování pokračovala. Ačkoli se zdálo, že vyvázla bez zranění, později přiznala, že ji muž škrábl přímo do oka. Podle portálu TMZ útočník zatčen nebyl, prý chtěl svůj idol pouze obejmout, neměl v plánu zpěvačku udeřit.

Neočekávanou ránu do obličeje dostal minulý týden i zpěvák Harry Styles. Toho pro změnu zasáhla letící kytice, kterou hodila fanynka na koncertu v britském Cardiffu. Událost se naštěstí obešla bez zranění.

Další incident se odehrál v americkém Seattlu během vystoupení jihokorejské dívčí skupiny NMIXX. Na pódiu se začalo plazit batole, jak upozornil web Page Six. Když to k-popová zpěvačka Kyujin zpozorovala, vzala dítko do náručí a vrátila ho rodičům. Šestnáctiletá zpěvačka byla v šoku, její reakce byla ale pohotová. Lidé na sociálních sítích se kvůli dítěti na pódiu bouří, a to nejen kvůli hluku, který na koncertu je. Mnozí si myslí, že vzít malého chlapečka na koncert je extrémně nezodpovědné. „Dítě by měli těm nezodpovědným rodičům odebrat a svěřit někomu, kdo ví, jak se o něj postarat,“ napsal naštvaný komentující.

Tagy: