Genzer se svěřil s intimními detaily rozvodu. Překvapil květinou i slzami během rozsudku

Herec a bavič Richard Genzer nedá na snowboard dopustit. Sice začal „na prkně“ až po čtyřicítce, ale na jeho stylu to znát není. Reportérce CNN Prima NEWS v Alpách sdělil, jaké italské jídlo má nejraději, zda se v zemi na Apeninském poloostrově připravuje na novou roli, a odhalil i osobní informace z rozvodu s bývalou manželkou Lindou.

Richard Genzer potvrzuje, že začít se dá v každém věku. Na snowboard si totiž poprvé stoupnul až po čtyřicítce. Na jeho obloucích to ale vidět není.

„Začal jsem jezdit na snowboardu, protože jsem zjistil, že to má velké výhody. Zaprvé to má pohodlné boty, a zadruhé je snowboard jen jedna věc, takže sebou nemusíte tahat dvě lyže a dvě hůlky,“ vyjmenoval výhody „prkna“ bavič.

Přesto ale uvažuje, že se vrátí k lyžím. Jsem tady asi nejstarší snowboardista v partě. Naštěstí když mám helmu tak nejdou vidět ty šediny,“ zavtipkoval herec, který si musel dát pauzu už druhý den, aby si mohl dát své oblíbené špagety carbonara.

Reportérce CNN Prima NEWS se také svěřil s osobními detaily ohledně rozvodu s bývalou manželkou Lindou Finkovou. „Rozvod proběhl úplně v pohodě, já jsem jí donesl kytku, to tam prý ještě nikdy neviděli. A když četli rozsudek, tak jsme si poplakali. No a pak jsme si šli každý po svých,“ odhalil Genzer. S Finkovou byli manželé od roku 2000.

Odhalil také své plány do budoucna. „V Hudebním divadle Karlín hraju v Draculovi, ve Slunce, seno, jahody a nově se podle amerického filmu připravuje představení Bodyguard. Tam hraju nějakého Itala, přestože neumím italsky. Tady říkám jenom ‚grazia‘, ‚kafe‘. A pak ještě ‚špagety carbonara‘ zvládnu,“ zavtipkoval Genzer.

Tagy: