Gottová opět přiletěla do Prahy, na letišti ji vyzvedl kamarád. Co má v plánu tentokrát?

Dominika Gottová

Dominika Gottová hostem Nového dne

Dcera legendárního hudebníka Dominika Gottová je zpátky v Praze. Podle exkluzivních fotografií webu Expres ji na letišti přivítal její kamarád a moderátor Petr Vojnar. Ještě před pár dny to přitom vypadalo, že Dominika do Prahy možná ani nepojede. Trápily ji totiž ukrutné bolesti zad.

Se svým trápením se Gottová před pár dny svěřila deníku Aha!. „Několik dní jsem se snažila situaci řešit prášky, ale ta bolest už se nedala vydržet, tak jsem jela do nemocnice. Tam mě naládovali léky. Žádný rentgen, žádný ultrazvuk, prostě kapačky a léky,“ vylíčila Gottová s tím, že silné bolesti nejspíše vyvolal svalový spasmus neboli křeč.

Za pomocí se proto obrátila na soukromou kliniku. Pomohl jí také její manžel Timo, který je nyní pracovně za oceánem. „Pomohl mi Timo a poslal z USA peníze,“ svěřila se Gottová.

Chce navštívit i maminku

Přestože na tom není zdravotně zrovna nejlépe, na svou cestu do rodné země nezanevřela a vyrazila o víkendu do Prahy. Na Letišti Václava Havla ji přivítal moderátor a bývalý přítel Lucie Vondráčkové Petr Vojnar. Gottová zářila štěstím a bylo znát, že se na svého kamaráda moc těšila.

Jak se již dříve několikrát svěřila, v Praze ji teď čeká několik pracovních schůzek. Jedna z nich by se měla týkat italského zpěváka Gabriela Grillottiho, se kterým nazpívala píseň Pro Tebe, kterou věnovala svému zesnulému otci Karlu Gottovi.

Podle informací deníku Expres by její přílet mohl právě s touto skladbou souviset. V Praze by totiž měla track opět prezentovat, tentokrát ale už v němčině. „Píseň bude přezpívaná,“ prozradil deníku dobře informovaný zdroj. Kromě práce by se Gottová měla věnovat také rodině. Už dříve avizovala, že by chtěla navštívit svou matku Antonii Zacpalovou, která dlouhodobě žije v domově důchodců v pražských Vysočanech.

Tagy: