Marešova exmanželka se zastala moderátorovy rodiny: Hnusné svinstvo. Leoš je skvělý táta

Monika a Leoš Marešovi

Kauza kolem Leoše Mareše

Leoš Mareš se stal terčem pomluv. Lektor a manažer Marek Pavlík měl během svých přednášek na základních školách údajně říct, že si Leoš nepřál svou nedávno narozenou dcerku Alex a že je z jejího narození nešťastný. Tvrdil také, že je Leošův příbuzný. Známá moderátorská dvojice je z celé věci otřesena. Podporu jim vyjádřili nejen jejich kolegové a fanoušci, ale také bývalá Leošova manželka Monika Marešová.

Podporu svému exmanželi Monika vyjádřila skrze příspěvek na sociálních sítích. V něm také hned na úvod ozřejmila, jak je to s údajným „příbuzenským vztahem“ Mareše a Pavlíka.

„Chtěla bych vyjádřit podporu Leošovi! Marka Pavlíka jsem viděla pouze jednou. Nyní už jsou s mou sestřenicí rozvedeni. Je to divný člověk a já nechápu, co ho vedlo k tomu ‚pomlouvat‘ Leoše a ještě si brát do pusy malou Alex! To je fakt hnusný svinstvo! Leoš se na malou Alex těšil a moc jí miluje, stejně tak jako Kubu a Matěje. Je to dobrý táta a jestli má pan Pavlík problémy, a že má, tak ať si to řeší jiným způsobem a slušný lidi ať nechá na pokoji,“ napsala ve stories na svém instagramovém profilu Monika, s níž má známý zpěvák dva syny.

Podporu Marešovým vyjádřili i další. „To je děsný. Mlátit se takoví lidé bohužel nemůžou, tak zažalovat za pomluvu a znemožnit ho,“ zastal se slavného páru například zpěvák Václav Noid Bárta, který sám teprve před pár dny přivítal na svět svou třetí dcerku Annu. „Bože, to je minimálně na pár facek,“ napsala také moderátorka Eva Decastelová.

„Nechápu, kolik zla je ve světě a jak si může někdo dovolit šířit něco takového veřejně. Zažalovat,“ ohradila se také slovenská královna Instagramu Zuzana Plačková.

Mareš se možná obrátí na policii

Leoš Mareš se o údajných pomluvách dozvěděl díky zprávě od maminky jedné ze žaček ZŠ Besednice, kde Pavlíkova přednáška nedávno proběhla. Známý moderátor si s ní nejdříve dopisoval a aby si skutečně ověřil, zda jsou informace pravdivé, zavolal také ředitelce školy, která mu to potvrdila. Zprávu od maminky později sdílel na svém Instagramu.

„Dobrý den Leoši, dnes měla dcera ve škole přednášku od nějakého Marka Pavlíka, tvrdil, že jste příbuzní a říkal dětem dost zvláštní věci o vás a vašem vztahu k vaší dcerce. Dcera z toho byla dost smutná, že ji to lidsky hodně zklamalo. Pan Pavlík dětem říkal, že jste z narození dcery nešťastný, že jste ji nechtěl, ale že ji máte kvůli své ženě, kterou milujete. Líčil jim toho docela dost a pořád připomínal, že je to s vaším svolením,“ napsala ve zprávě maminka žačky sedmé třídy z jižních Čech.

Mareš k celé věci nahrál i video, ze kterého je patrné, že je z celé věci velmi otřesený, překvapený a neví, co s celou věcí dělat. Nicméně řekl, že je připraven se obrátit na policii a celou věc nechce nechat jen tak. „Naskakuje mi z toho husí kůže a nevím, jak to budeme řešit. Bylo nám řečeno, že to máme asi nahlásit na policii. Je to jednoznačné zasahování do osobnostních práv a naplnění skutkové podstaty pomluvy,“ pokračoval evidentně zničený a zklamaný Mareš.

Své fanoušky také požádal, aby se mu ozvali ti, kteří se s přednáškou Marka Pavlíka setkali. Mareš svůj příspěvek zveřejnil v pátek v noci a během několika hodin se pod ním sešly další komentáře, které tuto praxi potvrdily.  Zdá se tedy, že se nejedná o ojedinělý případ, ale o sérii přednášek pro školy.

Marek Pavlík se na svých profilech prezentuje jako konzultant, lektor, pedagog, kouč a autor odborných publikací. Redakci CNN Prima NEWS popsal, jak celou věc vidí ze svého pohledu. Celá věc ho velice mrzí.

„Je mi strašně líto, co se stalo. Je to moje chyba, nebyl to záměr, protože práci Leoše Mareše obdivuji. Bohužel jsem se na tom semináři pohyboval mezi realitou a fikcí. Dětem jsem chtěl ukázat jaký je rozdíl mezi úspěchem a štěstím a vybral jsem si nevhodně člověka, kterého děti samozřejmě znají. Říkal jsem jak krásné věci, tak i ty špatné, za které je mi to hodně líto. O těch špatných jsem mluvil jako o fikci. Není to tak, že bych to napálil napřímo. Ale děti, a já je chápu, to bohužel špatně pochopily,“ snažil se celou věc vysvětlit Pavlík.

Tagy: