Stáli při mně všichni svatí, mohlo to skončit hůř. Vondráčková popsala děsivý pád ze schodů

Zpěvačka Helena Vondráčková musela kvůli pádu ze schodů minulý týden zrušit koncert.

Mohlo to dopadnout mnohem hůř, naštěstí při mně stáli všichni svatí, popsala pro CNN Prima NEWS zpěvačka Helena Vondráčková následky ošklivého pádu ze schodů z konce minulého týdne. Bývalá členka skupiny Golden Kids musela být záchrankou převezena do nemocnice.

Zlomené žebro, naražené rameno, pochroumaný obratel a spousta dalších odřenin a pohmožděnin, utrpěla Vondráčková po pádu ze schodů. Nyní už je z nemocnice doma, kde se zotavuje.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kolik si vydělávali nejslavnější čeští zpěváci za totality? Už tehdy byli milionáři

„Byly obavy, abych neměla nějaká vážná vnitřní zranění, naštěstí se ukázalo, že je všechno v pořádku. Měla jsem velké štěstí, stáli při mně všichni svatí. Mohlo jsem dopadnout daleko hůře. Nevím, co se stalo. Šla jsem spát, nesla si sklenici vody, špatně šlápla a letěla z osmého schodu dolů,“ přiblížila zpěvačka pro redakci CNN Prima NEWS.

Hlasivky jsou v pořádku

Následky zranění jsou bolestivé. „Mám bouli na hlavě a modrý, spíše teda černý záda. Teď budu muset být trpělivá, ono se to léčit moc nedá. Jediná obrana je mít ruku v šátku, vodorovně, moc s ní nemávat a klidový režim, prý se to zahojí samo,“ prozradila Helena Vondráčková v rozhovoru pro rádio Prostor.

Už tento pátek má v plánu absolvovat koncert v Kopřivnici. „Cítím se dobře, jen beru prášky proti bolesti, které jsou utlumující, takže jsem trochu zpomalená. U klavíru jsem si zazpívala, jestli se něco neděje s hlasivkami a vše je v pořádku. Budu moci zpívat bez problémů, jen asi ještě v pátek nebudu moc tančit,“ sdělila zpěvačka.

Nehoda vyděsila všechny její fanoušky i kolegy z branže. „Té podpory od všech si velmi moc vážím. Děkuji za krásná podpůrná psaníčky i dárky. Dostala jsem krásnou orchidej, dokonce i dortíky. Chtěla bych všem hrozně moc poděkovat. Stejně tak i ústřední vojenské nemocnici v Praze, kde o mě bylo naprosto perfektně postaráno,“ dodala Vondráčková, která v červnu oslavila 76. narozeniny.

Tagy: