Dítě zatím nechci. Herečka Fialová prozradila, proč se rozhodla odložit plány na miminko

Herečka Kateřina Marie Fialová přišla v 16 letech o rodiče.

POVÍDEJ (38)

Herečka Kateřina Marie Fialová promluvila v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS o plánech na miminko. Ačkoliv je teď šťastné zadaná, dítě prý zatím nechce. Jako příklad pak uvedla americkou herečku Jennifer Anistonovou, která letos oslaví 53. narozeniny a potomky doteď nemá.

Herečka, která zazářila v primáckých seriálech 1. MISE nebo Hvězdy nad hlavou, má v otázce na plánování rodiny jasno. „Vím, že lidé odsuzují, když ženská nemá děti, ale koukněte na Jennifer Anistonovou. Nemá děti a děje se s ní něco? Nic, normálně žije. Mám psa a kočku. Ve 25 letech mám také svoje koníčky a dítě zatím nechci,“ řekla otevřeně v pořadu Povídej Fialová.

Podle ní by na to měl být člověk připravený i po psychické stránce. „Pokud chce mít herečka dítě, musí na něj být vyzrálá. Aby to nebylo tak, že porodí a hned spěchá do práce. Když už bych měla dítě, tak s ním budu chtít být a vychovávat ho. Ne, že ho dám nějaké tetě na hlídání, protože babička ani dědeček nejsou,“ vysvětlila.

Rodiče Fialové zemřeli, když jí bylo 16 let. Její tatínek prohrál několikaletý boj s rakovinou, maminka to neunesla a několik dní poté se oběsila. Aby si Fialová zachovala duševní zdraví, opustila rodné město Pardubice. „Musela jsem od toho utéct. Zandala jsem si to hodně dozadu do hlavy a moc často o tom nemluvím. Musela jsem si to zabetonovat. Hrozný je, že tenhle beton občas povoluje. Protože když mám hrát nějaké emoční vypětí, sahám si tam. Je to pro mě také v něčem terapie. Pak přijdu domů a cítím, že je to lepší, ale furt to není ono,“ přiznala 25letá herečka.

Vyrovnat se s bolestivou zkušeností jí tak pomáhá práce. „Herectví mě baví a naplňuje. Moje další touha je ale zkusit být zpěvačkou,“ prozradila.

Fialová tvoří pár s hereckým kolegou Kryštofem Krhovjákem. „Ano, mám lásku a velkou. Jsem opravdu šťastná, ale chvilku si to ještě nechám pro sebe,“ prozradila před časem deníku Blesk Fialová. Teď už je ale všem tajnostem konec. Partneři už totiž společně sdílí také bydlení.

Celý rozhovor si můžete poslechnout i jako podcast:

Tagy: