Bohdalovou trápí nemoc, vynechala premiéru. Dcera Stašová prozradila, jak na tom je

Simona Stašová představila novou hru.

Stašová o divadle i Bohdalové

Simona Stašová představila novou komedii Třináct u stolu. Při této příležitosti se v rozhovoru pro CNN Prima NEWS rozpovídala i o mamince Jiřině Bohdalové. Tu prý aktuálně trápí chřipka, jak uvedla Stašová, která se o nemocnou maminku stará.

V úctyhodném věku 91 let je Jiřina Bohdalová stále v plné síle. Jak ale prozradila její dcera, Simona Stašová, Bohdalovou momentálně trápí zdraví. „Má chřipku, klasickou chřipku, nic vážného. Ale v jejím věku stačí, když má trochu zvýšenou teplotu a je lepší, aby zůstala doma,“ řekla pro CNN Prima NEWS Stašová s tím, že maminku navštěvuje. „Akorát za ní jedu, večer nemám představení, tak vezmu pejsky a pojedu za ní. Já se nebojím, jsem naočkovaná se vším všudy,“ dodala oblíbená herečka.

V prosinci pak Simonu Stašovou čeká premiéra nové divadelní hry Třináct u stolu. Je ovšem otázkou, zda se její maminka na slavnostní večer dostaví. Kvůli chřipce totiž nedorazila ani na premiéru filmu Vánoční příběh, ve kterém ztvárnila jednu z hlavních rolí.

Představení divadelní komedie Třináct u stolu, ke které přizvala Stašová mimo jiné Simonu Postlerovou a Mirka Etzlera, probíhalo v Divadle Lucie Bílé. Herci se těší na to, až ji od 15. prosince začnou hrát divákům. Třináctky v názvu se prý nebojí. „Nejsem pověrčivý, ale dáma, která je hlavní figurou, pověrčivá je, takže se Štědrý den změní v peklo,“ popsal zápletku hry herec Miroslav Etzler. Dodal, že se ale jedná o komedii a diváci se snad budou bavit od začátku do konce.

Hra je o široké rodině, kterou si sama Stašová prý vždy přála. „Vždycky jsem si přála mít velikou rodinu, takovou italskou. To se mi nepodařilo, ale momentálně se to rozrůstá – partnerky, děti a děti... Třináct u stolu i víc je nás často, protože máma má spoustu kamarádů,“ uvedla.

Při příležitosti nové hry si pro Stašovou herečtí kolegové připravili i jedno překvapení. Postarali se o zápis do České knihy rekordů za to, že v průběhu jediného roku hrála v devíti představeních devět hlavních rolí. „To, že je rekord? To je něco neuvěřitelného,“ smála se herečka.

Tagy: