Celebrity o hokejovém derby Česko–Slovensko: Skončí to 4:2, tipuje zpěvačka Rolins

Hokejový šampionát, který letos hostí Finsko a Lotyšsko, začne pro český tým, jenž obhajuje bronzové medaile, velmi pikantním soubojem – federálním derby se Slováky. Komu v něm budou fandit slovenské celebrity, které už dlouhá léta žijí v Praze? A jaký výsledek tipují?

Přestože zpěvačka Dara Rolins prožívá velkou lásku s bývalým fotbalistou Pavlem Nedvědem, je hlavně zarytou hokejovou fanynkou. Zápasy, kdy na sebe narazí Češi a Slováci, velmi bouřlivě prožívá a bedlivě sleduje.

„Zaznamenala jsem, že v přípravných zápasech to byly vyrovnané bitvy. Jelikož jsem československým výtvorem, narozená na Slovensku a žijící v Čechách, budu fandit pěknému hokeji. Ale je pravdou, že i když žiju v Čechách, v hokeji jsem stoprocentní Slovačisko. Zápasy mezi Slovenskem a Českem mají v hokeji vždy pověst derby a jsou hodně sledované. Těším se na to,“ uvedla pro CNN Prima NEWS. Šťastnější podle ní budou tentokrát Češi. „Myslím, že vyhrají 4:2. A ten čtvrtý gól padne až při hře bez brankáře v poslední minutě utkání,“ prozradila svůj tip zpěvačka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Otec Radko Gudase trénuje hokejisty Kuvajtu. Místo Kanady hraje s Mongolskem

Vašo Patejdl nemůže prohrát

Naopak dceru Lauru, kterou má s hudebníkem a frontmanem skupiny Wohnout Matějem Homolou, hokej příliš nezajímá. „To je ryze fotbalová holka,“ přiblížila s úsměvem.

Hudebník Vašo Patejdl žije v Čechách kvůli své druhé manželce, která je Češka. S oblibou říká, že při federálním derby nikdy nemůže prohrát. „V utkání mezi Českem a Slovenskem fandím oběma, na rozdíl od mého nejmladšího syna Benjamina, který zásadně vždycky fandí slabšímu. A tím jsou v poslední době ve fotbale i v hokeji bohužel většinou Slováci,“ prohlásil Vašo, který v mládí aktivně sportoval a hrál závodně fotbal za Slovan Bratislava. „Pak jsem mu dlouhá léta i fandil,“ doplnil.

Tagy: