Hvězda Teletubbies je maminkou. Tvář rozzářeného sluníčka ukázala fotky novorozené dcery

Britská herečka Jess Smithová, tvář ikonického smějícího se sluníčka z dětského seriálu Teletubbies, přivítala na svět svého prvního potomka. Na sociální síti Instagram se šťastná maminka pochlubila porodem zdravé holčičky.

„Jeden celý týden s tebou,“ radovala se Smithová už v polovině ledna na Instagramu v příspěvku, ke kterému přiložila snímek, kde drží novorozenou holčičku za ruku.

ČTĚTE TAKÉ: Hvězdě Wonder Woman se podařilo utajit těhotenství. Gadotová přivedla na svět čtvrté dítě

Nyní je už profil někdejší televizní hvězdy zaplněný fotkami s prvorozenou dcerkou, pro kterou Smithová společně s partnerem Rickym Lathamem vybrali rozkošné jméno Poppy Rae Lathamová.

O těhotenství informovala Jess Smithová své fanoušky v říjnu prostřednictvím Instagramu. „Když se ze dvou stanou tři,“ napsala na sociální síti ke snímku ultrazvuku. Krátce po oznámení Smithová v rozhovoru pro web Entertainment Online řekla, že až se jí miminko narodí, rozhodně plánuje pouštět svému dítěti díly Teletubbies, ve kterých se objevila.

Britská herečka se proslavila jedinou rolí. Smithová byla do role sluníčka v pohádkovém seriálu Teletubbies obsazena, když jí bylo pouhých devět měsíců, připomněl magazín People. Jako smějící se sluníčko se objevovala na začátku každého dílu mezi lety 1997 až 2001.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Soukalová se v tichosti zasnoubila. Už nemám tajemství, řekla na premiéře jejího dokumentu

Tagy: