Hvězda ZOO Burešová oznámila radostnou novinu. Se slavným šéfkuchařem čeká dítě

Přemek Forejt a Eva Burešová čekají dítě.

Eva Burešová oznámila radostnou novinu. Čeká dítě

Hvězda seriálu Slunečná a ZOO, zpěvačka a herečka Eva Burešová, se s fanoušky podělila o radostnou zprávu. S kuchařem Přemkem Forejtem čekají dítě. „Bude nás pět,“ připsala ke společné fotografii na sociálních sítích. Krásnou novinu Burešová potvrdila i redakce ShowTime.

„Bude nás 5,“ uvedla krásná zpěvačka a herečka Eva Burešová na svém Instagramu a povrdila tak spekulace, které se kolem její osoby poslední měsíc stále častěji objevovaly. S hvězdným šéfkuchařem Přemkem Forejtem se těší na dalšího potomka.

„Omlouváme se, že jsme vám to neřekli dříve, ale z různých důvodů můžeme opravdu až nyní. Víme, že to určitě pochopíte. Zdravíme vás a všem posíláme lásku,“ doplnila Burešová. Kromě společné fotky s Forejtem sdílela také fotografii, na níž se její syn Nathaniel s úsměvem dotýká jejího těhotenského břicha.

Radostnou novinu Burešová potvrdila i redakci ShowTime a přiblížila, jak se nyní cítí. „Nečekala jsem to. Jsem strašně šťastná, protože si myslím, že to je to nejkrásnější, co může ženu, která chce mít děti, potkat. Jsem nesmírně šťastná, že mě to mohlo potkat ještě před třicítkou, protože bych toho ráda stihla ještě mnohem víc – těch dětí,“ svěřila se.

Ještě nejsme u konce

Dodala, že vždy tvrdila, že by ráda měla čtyři až pět dětí. „A ono to není tak jednoduché. Čím jsem starší, tím si více uvědomuji, jak obrovské štěstí to je, že se to povedlo. Samozřejmě nejsme u konce, děťátko čeká ještě hodně práce, aby se vytvořilo a bylo zdravé. Pro mě je to tak citlivé téma, že jsem se o něm bála mluvit a čekala. Vyhráno bude, až bude miminko venku. Moc jsem si to přála,“ dodala. Více se se dozvíte v rozhovoru v pondělním ShowTimu, který startuje v 19:55.

Vztah s Forejtem Burešová oficiálně potvrdila loni v lednu, když na svém Instagramu zveřejnila společnou fotografii s šéfkuchařem a svým synem. Herečka si soukromí velmi střeží, a tak nechtěla vztah medializovat do doby, než si bude jistá, že vydrží delší dobu. Spekulace o tom, že dvojice tvoří pár, se však objevovaly již koncem roku 2020.

Burešová se nikdy netajila tím, že nemá v lásce úplně štěstí. S hudebníkem Michaelem Krásným má hvězda Slunečné a ZOO syna Nathaniela. Několik měsíců po jeho narození se však rozešli. V roce 2019 se jejím partnerem stal tanečník Matyáš Adamec, po necelém roce se ale vztah taktéž rozpadl. Jak se však zdá, ve Forejtovi zřejmě našla partnera na celý život.

Tagy: